logo
26 December 2014

It’s the most wonderful time of the year

Gepost in mijn outfits

it's the most wonderful time of the year, rode mantel ,h&m trend rode jas, wollen jas, rode wollen jas, red coat, leather look blouse, faux leather blouse, stretch broek, zwarte stretch broek, bershka, arrogant minnie, mac viva glam rihanna, the body shop nagellak, blink x claes iversen, zwarte pumps, kerst 2014, tweede kerstdag, kerstavond, winged eyeliner, artez arnhem, fashion is a party outfit, fashion bloggerit's the most wonderful time of the year, rode mantel ,h&m trend rode jas, wollen jas, rode wollen jas, red coat, leather look blouse, faux leather blouse, stretch broek, zwarte stretch broek, bershka, arrogant minnie, mac viva glam rihanna, the body shop nagellak, blink x claes iversen, zwarte pumps, kerst 2014, tweede kerstdag, kerstavond, winged eyeliner, artez arnhem, fashion is a party outfit, fashion bloggerit's the most wonderful time of the year, rode mantel ,h&m trend rode jas, wollen jas, rode wollen jas, red coat, leather look blouse, faux leather blouse, stretch broek, zwarte stretch broek, bershka, arrogant minnie, mac viva glam rihanna, the body shop nagellak, blink x claes iversen, zwarte pumps, kerst 2014, tweede kerstdag, kerstavond, winged eyeliner, artez arnhem, fashion is a party outfit, fashion bloggerit's the most wonderful time of the year, rode mantel ,h&m trend rode jas, wollen jas, rode wollen jas, red coat, leather look blouse, faux leather blouse, stretch broek, zwarte stretch broek, bershka, arrogant minnie, mac viva glam rihanna, the body shop nagellak, blink x claes iversen, zwarte pumps, kerst 2014, tweede kerstdag, kerstavond, winged eyeliner, artez arnhem, fashion is a party outfit, fashion bloggerit's the most wonderful time of the year, rode mantel ,h&m trend rode jas, wollen jas, rode wollen jas, red coat, leather look blouse, faux leather blouse, stretch broek, zwarte stretch broek, bershka, arrogant minnie, mac viva glam rihanna, the body shop nagellak, blink x claes iversen, zwarte pumps, kerst 2014, tweede kerstdag, kerstavond, winged eyeliner, artez arnhem, fashion is a party outfit, fashion blogger

Hoe is jullie Kerst tot nu toe? Wat hebben jullie gedaan en wat vinden jullie in zijn algemeenheid leuk om te doen tijdens Kerst? Ik lees het graag!

Ik ga vanmiddag voor de derde keer op pad met en naar familie en heb tot nu toe al een hele gezellige Kerst achter de rug, waarin ik echt in de kerstsfeer ben gekomen. Vóór 24 december was ik eigenlijk nog heel weinig bezig met de kerstdagen – behalve hier voor mijn blog af en toe, maar Kerst voelde toch nog als ver weg voor me-, inmiddels voelt het echter echt een beetje als ‘the most wonderful time of the year’. Enige minpuntje tot nu toe is dat ik gisteren tussen de kerstbrunch en aardappelgratin in bij de dierenarts zat met één van mijn konijnen, maar het komt vast goed met ‘m en dat is het belangrijkste.

Jullie hadden mijn kerstavondoutfit nog te goed (klik hier voor haar- en make-up details van deze look, die had ik gisteren al gepost), dus bij deze! Ik vind het wel een geslaagde, chique outfit. Rood is misschien een béétje afgezaagd voor Kerst, maar kenmijhetschele: ik vind het hoe dan ook een mooie kleur.

Ik draag:

Arrogant Minnie zwarte leather look blouse (hier kun je een look alike vinden)
Bershka zwarte stretch broek (hier kun je een look alike vinden)
Blink x Claes Iversen zwarte hakken (hier kun je look alikes vinden)
H&M Trend rode mantel (hier kun je een look alike vinden)
MAC Viva Glam Rihanna lipstick (kun je hier vinden)
The Body Shop nagellak in ‘Red My Mind’ (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties