logo
5 December 2014

Hello new phone!

Gepost in overig

hello new phone, gesponsorde post, gsmpunt.nl, telefoonhoesjes, phone cases, samsung galaxy note 4 review, samsung galaxy note 4 camera, samsung galaxy note 4 hoesjes, iphone 6 hoesjes, samsung s view venster, pepernoten, sinterklaas, nieuwe telefoon, nieuwe smartphone, smartphones vergelijken, otterbox telefoonhoesjes, otterbox phone cases, samsung phone case, roze telefoonhoesje

Sinds een week heb ik een nieuwe telefoon: de Samsung Galaxy Note 4. Ik ben er heel blij mee, onder andere door de camerafunctie. Ik heb het gevoel dat de camera van mijn nieuwe telefoon echt een hele slag beter is dan die van zijn voorganger, de Note 3, die ik hiervoor had. Ook vind ik het fijn dat de Note 4 weer lekker groot is, iets waar de Notes natuurlijk om bekend staan. Ik ben gewend geraakt aan een grote telefoon en ik vind het ideaal.

Bij een nieuwe telefoon hoort een nieuw telefoonhoesje. Of liever twee nieuwe telefoonhoesjes. Ik heb er één van Samsung zelf, die ik handig vind omdat je er het S View venster mee kunt gebruiken. En die lichtroze is, wat stiekem de doorslag gaf.

Ik heb er ook één van Otterbox, een merk dat je smartphone extra goed beschermt, doordat Otterbox hoesjes uit twee lagen bestaan. Dat maakt de hoesjes shock-absorbing en om eerlijk te zijn: dat kan ik goed gebruiken. Daarnaast vindt Otterbox overigens gelukkig ook dat ‘style matters’. Want anders ‘you could just wrap your phone in a plastic shell and call it a day’.

hello new phone, gesponsorde post, gsmpunt.nl, telefoonhoesjes, phone cases, samsung galaxy note 4 review, samsung galaxy note 4 camera, samsung galaxy note 4 hoesjes, iphone 6 hoesjes, samsung s view venster, pepernoten, sinterklaas, nieuwe telefoon, nieuwe smartphone, smartphones vergelijken, otterbox telefoonhoesjes, otterbox phone cases, samsung phone case, roze telefoonhoesje

Beide hoesjes komen van GSMpunt.nl. Deze webshop heeft hoesjes van werkelijk alle telefoons en dus ook van de nieuwste modellen. Snuffel er, net als ik deed, bijvoorbeeld tussen de Samsung Galaxy Note 4 hoesjes of tussen de Apple iPhone 6 hoesjes.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties