logo
21 December 2014

Sephora.com sale

Gepost in beauty
sephora.com, sephora.com verzendt naar nederland, sephora.com nederland, sephora.com verzendkosten, sephora.com international delivery, sephora.com sale, tarte sale, urban decay sale, stila sale, make up for ever sale, deborah lippmann sale, make up for ever studio case, stila in the light palette, deborah lippmann party mix nail lacquer set, make up for ever hd powder & brush duo, urban decay little perversions kit, tarte amazonian eye & cheek palette, make up for ever oogschaduw
stila In The Light palette / Make Up For Ever HD Powder & Brush Duo / Deborah Lippmann Party Mix Nail Lacquer Set / Make Up For Ever Studio Casetarte Amazonian Clay Eye & Cheek Palette / Urban Decay Little Perversions KitDeze week zijn er weer een hoop producten toegevoegd aan de Sephora.com sale. Ik hóud echt van Sephora.com: ze hebben er alleen maar merken om verliefd op te worden, altijd vrijwel als eerste nieuwe producten én de sale sectie is dus very tempting.

De Make Up For Ever Studio Case heb ik in het echt gezien toen ik in Londen was en vind ik écht een aanrader voor wat ie nu kost: de oogschaduws van Make Up For Ever zijn geweldig.

Hier kunnen jullie je zondag(avond) wel mee doorkomen, toch? Zo niet: eerder deze week heb ik ook de Fashion is a party shop weer aangevuld, dus neem daar ook zeker weer even een kijkje.

Happy shopping!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties