logo
7 December 2014

It’s Stan again

Gepost in mijn outfits

stan smith, adidas stan smith, adidas stan smith sneakers, h&m studio, oranje trui, klassieke sneakers, bowling bag, pieces tas, pieces accessoires, h&m studio knit, oranje trui, nowhere, nowhere broek, nowhere pantalon, broek ritsen, fashion is a party, fashion is a party outfit, winteroutfit, winter outfit, stan smith, adidas stan smith, adidas stan smith sneakers, h&m studio, oranje trui, klassieke sneakers, bowling bag, pieces tas, pieces accessoires, h&m studio knit, oranje trui, nowhere, nowhere broek, nowhere pantalon, broek ritsen, fashion is a party, fashion is a party outfit, winteroutfit, winter outfitstan smith, adidas stan smith, adidas stan smith sneakers, h&m studio, oranje trui, klassieke sneakers, bowling bag, pieces tas, pieces accessoires, h&m studio knit, oranje trui, nowhere, nowhere broek, nowhere pantalon, broek ritsen, fashion is a party, fashion is a party outfit, winteroutfit, winter outfitstan smith, adidas stan smith, adidas stan smith sneakers, h&m studio, oranje trui, klassieke sneakers, bowling bag, pieces tas, pieces accessoires, h&m studio knit, oranje trui, nowhere, nowhere broek, nowhere pantalon, broek ritsen, fashion is a party, fashion is a party outfit, winteroutfit, winter outfit, stan smith, adidas stan smith, adidas stan smith sneakers, h&m studio, oranje trui, klassieke sneakers, bowling bag, pieces tas, pieces accessoires, h&m studio knit, oranje trui, nowhere, nowhere broek, nowhere pantalon, broek ritsen, fashion is a party, fashion is a party outfit, winteroutfit, winter outfit

Men neme een favoriete trui (zo warm!), Stan Smith’s (zulke klassiekers vervelen nooit!) en een akelig koude broek… nee, die koude ritsen langs je been zijn niet héél comfortabel in de ochtend.

Ik draag:

H&M Studio oranje trui (hier kun je een look alike vinden)
Nowhere zwarte pantalon met ritsen (kun je hier vinden in wit)
adidas Stan Smith sneakers (kun je hier vinden)
Pieces grijze bowling bag (hier kun je een look alike vinden)

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties