logo
8 December 2014

Studded bag

Gepost in mijn outfits

studded bag, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, taupe enkellaarzen, suède enkellaarzen, studded bag, tas met studs, noosa-amsterdam, noosa-amsterdam studded lijn, noosa-amsterdam leren tas, noosa-amsterdam accessoires, noosa-amsterdam webshop, natuur, natuurfotografie, gesponsorde post, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger

studded bag, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, taupe enkellaarzen, suède enkellaarzen, studded bag, tas met studs, noosa-amsterdam, noosa-amsterdam studded lijn, noosa-amsterdam leren tas, noosa-amsterdam accessoires, noosa-amsterdam webshop, natuur, natuurfotografie, gesponsorde post, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion bloggerstudded bag, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, taupe enkellaarzen, suède enkellaarzen, studded bag, tas met studs, noosa-amsterdam, noosa-amsterdam studded lijn, noosa-amsterdam leren tas, noosa-amsterdam accessoires, noosa-amsterdam webshop, natuur, natuurfotografie, gesponsorde post, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion bloggerstudded bag, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, taupe enkellaarzen, suède enkellaarzen, studded bag, tas met studs, noosa-amsterdam, noosa-amsterdam studded lijn, noosa-amsterdam leren tas, noosa-amsterdam accessoires, noosa-amsterdam webshop, natuur, natuurfotografie, gesponsorde post, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion bloggerstudded bag, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, taupe enkellaarzen, suède enkellaarzen, studded bag, tas met studs, noosa-amsterdam, noosa-amsterdam studded lijn, noosa-amsterdam leren tas, noosa-amsterdam accessoires, noosa-amsterdam webshop, natuur, natuurfotografie, gesponsorde post, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger

De studded armband uit de studded lijn van NOOSA-Amsterdam heb ik jullie een tijdje geleden al laten zien. Wist je dat er in dezelfde lijn ook een tas en een riem zitten? Allebei zijn ze van 100% natuurlijk gelooid leer gemaakt.

Op deze foto’s zie je de studded bag uit de lijn: een leren schoudertas vol met studs. De zes grote chunks op de tas zijn wel te vervangen, de overige studs zijn niet vervangbaar. Op de studs zijn verschillende symbolen van de chunks gebruikt waardoor de studs ook een speciale betekenis hebben. Ze staan onder andere voor de kruispunten in en de eeuwigheid van het leven en daarnaast voor liefde en geluk.

Ik vind het mooi om de tas te combineren met natuurtinten, voor mijn gevoel past dat het beste. In dit geval combineerde ik de studded bag met de grijs/beige/taupe kleur van mijn trui, sjaal en schoenen. Die kleur lijkt een beetje op de tinten van de kale bomen nu, daarom vond ik het mooi deze outfit in de natuur te fotograferen.

Je vindt de studded bag van NOOSA-Amsterdam hier in hun webshop.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties