logo
15 December 2014

Win deze fake fur jas!

Gepost in fashion

fake fur jas, faux fur jas, faux fur coat, zwarte bontjas, nepbontjas, londen, topshop londen, river blue, riverblue.nl, river blue accessories, win actie, fashion is a party win actie, fashion is a party blog, fashion blogger, fashion is a party, dameskleding, webshop dameskleding, winterjas

Zoals jullie al hebben kunnen zien in de laatste outfitpost was mijn zwarte fake fur jas van River Blue Accessories mee naar Londen. Hij is lekker warm en, zoals Bas zegt, ‘Oooh, wat zacht!’.

Ik kan me dan ook niet anders voorstellen dan dat de winnares van deze jas er heel blij mee gaat zijn de komende maanden. Winnares ja, want ik ga een exemplaar weggeven! Doe mee en win deze fake fur jas van River Blue in maat S/M of L/XL.

Wat je moet doen om te winnen? Like de Facebook pagina van River Blue Accessories en laat een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.


Succes!

Dit is een gesponsorde post. De beschikbare maten zijn maat S/M en L/XL (je hoeft je maat pas door te geven als je wint). Foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 21 december 2014. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 3 dagen niet gereageerd op mijn mail als je hebt gewonnen? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties