logo
28 December 2014

Best of winter sale

Gepost in beauty, fashion
best of sale, overknee boots, overknee laarzen, altuzarra for target, omoda, 5 inch & up x river island, nude pumps, adidas stan smith metallic, the body shop indian night jasmine, NIKE
AF1 Airness patent-leather sneakers, faux fur coat, river island sale, yellow leather biker jacket, charlotte tilbury, charlotte tilbury filmstar bronze & glow, lancome all-over face palette, dailylook sale, cheap monday jeans second skin, men at work, selfridges, net a porter, the body shop sale, rapisardi boots
Heart Soul zwarte knielaarzenRiver Island zwarte faux fur jas / The Body Shop Indian Night Jasmine gift set / Lancôme all-over face palette / River Island geel leren biker jack / Altuzarra for Target python print jurk 


best of sale, overknee boots, overknee laarzen, altuzarra for target, omoda, 5 inch & up x river island, nude pumps, adidas stan smith metallic, the body shop indian night jasmine, NIKE
AF1 Airness patent-leather sneakers, faux fur coat, river island sale, yellow leather biker jacket, charlotte tilbury, charlotte tilbury filmstar bronze & glow, lancome all-over face palette, dailylook sale, cheap monday jeans second skin, men at work, selfridges, net a porter, the body shop sale, rapisardi boots
Cheap Monday Second Skin Purple Ice jeans / Altuzarra for Target sweater / Nike AF1 Airness witte sneakers / Charotte Tilbury Filmstar bronze & glow / Ripisardi donkerblauwe overknee laarzen / adidas Stan Smith metallic sneakers /
5 inch & up x River Island lichtroze pumps
Nu Kerst voorbij is, is de winter sale echt overal begonnen. En niet zo’n beetje ook. Ik kan me zo voorstellen dat je daardoor door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heb ik een selectie gemaakt van twaalf items die voor mij ‘best of winter sale’ zijn. Happy sale shopping!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties