logo
17 December 2014

Best buy ever

Gepost in mijn outfits

nike air max, exclusieve nike sneakers, exclusieve sneakers, midi rok, plissé rok, coltrui, mango, double pearl earrings, pareloorbellen, etsy, cocorosa, fashion is a party outfits, arnhem, midi rok trend, midi skirt, fashion blogger, wavy hairnike air max, exclusieve nike sneakers, exclusieve sneakers, midi rok, plissé rok, coltrui, mango, double pearl earrings, pareloorbellen, etsy, cocorosa, fashion is a party outfits, arnhem, midi rok trend, midi skirt, fashion blogger, wavy hairnike air max, exclusieve nike sneakers, exclusieve sneakers, midi rok, plissé rok, coltrui, mango, double pearl earrings, pareloorbellen, etsy, cocorosa, fashion is a party outfits, arnhem, midi rok trend, midi skirt, fashion blogger, wavy hairnike air max, exclusieve nike sneakers, exclusieve sneakers, midi rok, plissé rok, coltrui, mango, double pearl earrings, pareloorbellen, etsy, cocorosa, fashion is a party outfits, arnhem, midi rok trend, midi skirt, fashion blogger, wavy hairnike air max, exclusieve nike sneakers, exclusieve sneakers, midi rok, plissé rok, coltrui, mango, double pearl earrings, pareloorbellen, etsy, cocorosa, fashion is a party outfits, arnhem, midi rok trend, midi skirt, fashion blogger, wavy hair

Eén best buy ever kan ik niet aanwijzen hoor, maar mijn zwarte Air Max horen zeker tot mijn top 10 van beste buys ever. Ze zijn best wel exclusief, ik heb ze nog nooit op straat gezien. Dat laatste vind ik niet héél boeiend of belangrijk, maar het is nou eenmaal zo dat als je schoenen heel veel ziet, je eerder op ze uitgekeken raakt.

Hoewel het natuurlijk Air Max zijn, vind ik ze toch nog enigszins elegant door de zwarte lak. Onder deze midi rok vind ik ze dan ook helemaal niet lomp staan.

En niet te vergeten: Air kussentjes onder je voeten raak je nooit zat. Geen blaren, pijnlijke hielen of verzwikte enkels, maar walking on air. Terwijl ik dit schrijf moet ik denken aan één van mijn sléchtste buys ever: daar horen deze extreem oncomfortabele schoenen zeker bij. Toen ik ze een dag aan had gehad naar de Gray Pride tweeënhalf jaar geleden was ik de dagen erna echt gehandicapt.

Ik draag:

C&A zwarte coltrui (hier kun je een look alike vinden)
ZARA burgundy midi rok (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Max sneakers (hier kun je look alikes vinden)
Etsy double pearl earrings (hier kun je look alikes vinden)

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties