logo
23 January 2015

adidas Superstar High Top sneakers

Gepost in fashion

adidas superstar, adidas superstar high top sneakers, adidas superstar asos, adidas asos, zwart/witte sneakers, adidas sneakers, adidas superstar wit, adidas superstar zwart, exclusieve adidas sneakers, fashion is a party, fashion blogger, damesschoenen

Jullie weten wel dat ik fan ben van de Superstar van adidas, toch? Ik denk dat het -samen met de Stan Smith- mijn favoriete adidas model is.

Nu is deze iconische schoen er ook in high top versie. En ook deze adidas Superstar High Top sneakers vind ik echt super leuk. Waar ik bij de ‘gewone’ Superstar de witte het mooiste vind, vind ik bij deze high tops juist de zwarte wel leuk, denk ik.

Welke vind jij mooier: de lage Superstar of misschien toch deze high tops? Je shopt de adidas Superstar High Top sneakers hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties