logo
14 January 2015

Anastasia Beverly Hills Milkshake Liquid Lipstick

Gepost in beauty

anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipsticks, anastasia beverly hills liquid lipsticks swatches, anastasia beverly hills liquid lipsticks review, anastasia beverly hills milkshake liquid lipstick, anastasia beverly hills milkshake, nude lipstick, liquid lipstick, lip stain, nu lip stain, peach lip stain, peach lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Vorige week schreef ik al dat ik super enthousiast ben over de liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills: vloeibare lipsticks, die volgens Anastasia Beverly Hills in one sweep vibrant long-wearing color afgeven. Wat mij betreft zijn alle liquid lipstick kleuren te gek, maar Milkshake vond ik er toch wel uitspringen: mooie, egale, frisse, comfortabele nude tinten zijn namelijk niet zo dik gezaaid als bijvoorbeeld rode lipsticks zijn en daarom maakte Milkshake me nieuwsgierig.

Anastasia Beverly Hills noemt Milkshake ‘light nude pink’, maar eigenlijk vind ik ‘m niet echt pink: hij gaat wat mij betreft meer richting peach dan richting roze.

anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipsticks, anastasia beverly hills liquid lipsticks swatches, anastasia beverly hills liquid lipsticks review, anastasia beverly hills milkshake liquid lipstick, anastasia beverly hills milkshake, nude lipstick, liquid lipstick, lip stain, nu lip stain, peach lip stain, peach lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De liquid lipstick voldoet absoluut aan mijn verwachtingen (en die waren hoog!): Milkshake is super gepigmenteerd, brengt egaal aan en blijft zitten als een huis. De textuur van de lipstick voelt super aan op de lippen en de substantie droogt niet té snel wanneer deze is aangebracht. Daar willen lipstains nog wel eens een handje van hebben: voordat je het product dan goed en wel hebt uitgesmeerd zit het al “vast” op je lippen en krijg je de stain niet meer egaal aangebracht.

Wel heeft Milkshake ook imperfecties, maar daar was ik eigenlijk al op voorbereid: de liquid lipstick laat mijn lippen er vrij droog uitzien en trekt in de lijntjes. Niet op een echt lelijke manier vind ik, maar de lipstick benadrukt de rimpeltjes in mijn lippen wel. Volgens mij kan dit niet anders en doen alle liquid lipsticks en lip stains dit. Het is echter wel iets om rekening mee te houden als je erg droge lippen hebt en deze liever niet wil benadrukken.

anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipsticks, anastasia beverly hills liquid lipsticks swatches, anastasia beverly hills liquid lipsticks review, anastasia beverly hills milkshake liquid lipstick, anastasia beverly hills milkshake, nude lipstick, liquid lipstick, lip stain, nu lip stain, peach lip stain, peach lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggeranastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipsticks, anastasia beverly hills liquid lipsticks swatches, anastasia beverly hills liquid lipsticks review, anastasia beverly hills milkshake liquid lipstick, anastasia beverly hills milkshake, nude lipstick, liquid lipstick, lip stain, nu lip stain, peach lip stain, peach lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Door de droge uitstraling – als wanneer je een lippotlood hebt aangebracht- denk ik dat Milkshake ook prachtig zal zijn in combinatie met mijn Carmex Moisturizing Lip Balm (hetzelfde probeerde ik laatst al met mijn GOSH lippotlood), waar ik in korte tijd groot fan van ben geworden. In combinatie met deze lippenbalsem zal Milkshake er vast nog iets “gezonder” en frisser uitzien.

Hoe dan ook ben ik super blij met Milkshake: ik vind de tint niet standaard en de kwaliteit top. Ik heb nog nooit eerder een lip stain of vloeibare lipstick gedragen die ik zo prettig vond aanvoelen en het is ook zeer fijn dat je ‘m niet de hele dag hoeft bij te werken: een grote maaltijd (of milkshake ;-)) overleeft Milkshake met gemak.

anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipsticks, anastasia beverly hills liquid lipsticks swatches, anastasia beverly hills liquid lipsticks review, anastasia beverly hills milkshake liquid lipstick, anastasia beverly hills milkshake, nude lipstick, liquid lipstick, lip stain, nu lip stain, peach lip stain, peach lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De Anastasia Beverly Hills Milkshake Liquid Lipstick zijn te koop via anastasiabeverlyhills.com voor $20,-.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties