logo
18 January 2015

Face of the Day met o.a. Anastasia Beverly Hills Neon Coral Liquid Lipstick

Gepost in beauty

anastasia beverly hills, anastasia beverly hills neon coral, anastasia beverly hills neon coral liquid lipstick, giorgio armani fade to grey eyeshadow palette, bio-oil, vichy dermablend foundation, nars radiant creamy concealer, anastasia beverly hills contour kit, mac mineralize blush uplifting, mac mineralize skinfinish lightscapade, maybelline ultra-brow brush on color light brown, catrice eyebrow filler perfecting & shaping gel, make-up studio eye primer, essence big bright eyes highlight it... pearly, catrice lash extension volume mascara, clarins double fix mascara, face stockholm lip fix, carmex moisturising lip balm, beautyblog, face of the day, fashion is a party face of the day, fashion blogger, fashion is a party

De meningen over de Anastasia Beverly Hills Milkshake Liquid Lipstick waren een beetje verdeeld, dus ik ben benieuwd wat jullie van haar zusje vinden: meet Anastasia Beverly Hills Neon Coral Liquid Lipstick.

anastasia beverly hills, anastasia beverly hills neon coral, anastasia beverly hills neon coral liquid lipstick, giorgio armani fade to grey eyeshadow palette, bio-oil, vichy dermablend foundation, nars radiant creamy concealer, anastasia beverly hills contour kit, mac mineralize blush uplifting, mac mineralize skinfinish lightscapade, maybelline ultra-brow brush on color light brown, catrice eyebrow filler perfecting & shaping gel, make-up studio eye primer, essence big bright eyes highlight it... pearly, catrice lash extension volume mascara, clarins double fix mascara, face stockholm lip fix, carmex moisturising lip balm, beautyblog, face of the day, fashion is a party face of the day, fashion blogger, fashion is a party

Ik vind Neon Coral eigenlijk niet zo heel erg neon, maar dat had ik al wel op de swatches gezien. Neon Coral is een mooie koraaltint, maar onder neon versta ik toch iets anders.

Met Neon Coral had ik wat meer moeite bij het aanbrengen, met het gelijkmatig verdelen. Dat had ik eigenlijk niet verwacht: meestal zijn het juist de lichte tinten die minder egaal zijn. Toen ik ‘m mengde met een beetje Carmex Moisturizing Lip Balm ging het overigens beter (en bovendien ziet de liquid lipstick er dan wat minder droog uit, dus dat mengen vind ik sowieso een aanrader!).

anastasia beverly hills, anastasia beverly hills neon coral, anastasia beverly hills neon coral liquid lipstick, giorgio armani fade to grey eyeshadow palette, bio-oil, vichy dermablend foundation, nars radiant creamy concealer, anastasia beverly hills contour kit, mac mineralize blush uplifting, mac mineralize skinfinish lightscapade, maybelline ultra-brow brush on color light brown, catrice eyebrow filler perfecting & shaping gel, make-up studio eye primer, essence big bright eyes highlight it... pearly, catrice lash extension volume mascara, clarins double fix mascara, face stockholm lip fix, carmex moisturising lip balm, beautyblog, face of the day, fashion is a party face of the day, fashion blogger, fashion is a party

Omdat mijn lippen hier natuurlijk echt knallen, heb ik mijn ogen rustig gehouden: ik draag alleen mijn Giorgio Armani Fade to Grey palette (en uiteraard mascara).

anastasia beverly hills, anastasia beverly hills neon coral, anastasia beverly hills neon coral liquid lipstick, giorgio armani fade to grey eyeshadow palette, bio-oil, vichy dermablend foundation, nars radiant creamy concealer, anastasia beverly hills contour kit, mac mineralize blush uplifting, mac mineralize skinfinish lightscapade, maybelline ultra-brow brush on color light brown, catrice eyebrow filler perfecting & shaping gel, make-up studio eye primer, essence big bright eyes highlight it... pearly, catrice lash extension volume mascara, clarins double fix mascara, face stockholm lip fix, carmex moisturising lip balm, beautyblog, face of the day, fashion is a party face of the day, fashion blogger, fashion is a party


Ik heb gebruikt:

Gezicht
Bio-Oil Purcellin bodyolie (kun je hier vinden)
VICHY Dermablend Fluid Corrective Foundation Opal (kun je hier vinden)
NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla (kun je hier vinden)
Anastasia Beverly Hills Contour Kit (kun je hier vinden)

Wangen
MAC Mineralize Blush Uplifting (hier kun je MAC Mineralize Blush vinden)
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade (kun je hier vinden)

Wenkbrauwen
Maybelline Ultra-Brow Brush On Color light brown (hier kun je wenkbrauwpoeder vinden)
Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel (hier kun je brow shaping gel vinden)

Ogen
Make-Up Studio Eye Primer (kun je hier vinden)
Giorgio Armani Fade to Grey eyeshadow palette (hier kun je Giorgio Armani make-up vinden)
essence Big Bright Eyes highlight it… pearly (hier kun je een highlight pencil vinden)
Catrice Lash Extension Volume Mascara
Clarins Double Fix Mascara (kun je hier vinden)

Lippen
Face Stockholm Lip Fix (hier kun je een lip fix cream vinden)
Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Neon Coral (hier kun je ABH vinden)
Carmex Moisturising Lip Balm (kun je hier vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties