logo
8 January 2015

We became friends

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, adidas originals x rita ora, beige sweater, luiz david sunglasses, luiz david zonnebril, suède shorts, black suède shorts, kate moss x topshop, kate moss x topshop suede shorts, adidas superstar, adidas x rita ora superstar, adidas x rita ora,, h&m trend, amsterdam, pyjama, winter outfit, sweater weather, sporty, fashion blogger, fashion is a partyfashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, adidas originals x rita ora, beige sweater, luiz david sunglasses, luiz david zonnebril, suède shorts, black suède shorts, kate moss x topshop, kate moss x topshop suede shorts, adidas superstar, adidas x rita ora superstar, adidas x rita ora,, h&m trend, amsterdam, pyjama, winter outfit, sweater weather, sporty, fashion blogger, fashion is a partyfashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, adidas originals x rita ora, beige sweater, luiz david sunglasses, luiz david zonnebril, suède shorts, black suède shorts, kate moss x topshop, kate moss x topshop suede shorts, adidas superstar, adidas x rita ora superstar, adidas x rita ora,, h&m trend, amsterdam, pyjama, winter outfit, sweater weather, sporty, fashion blogger, fashion is a partyfashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, adidas originals x rita ora, beige sweater, luiz david sunglasses, luiz david zonnebril, suède shorts, black suède shorts, kate moss x topshop, kate moss x topshop suede shorts, adidas superstar, adidas x rita ora superstar, adidas x rita ora,, h&m trend, amsterdam, pyjama, winter outfit, sweater weather, sporty, fashion blogger, fashion is a partyfashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, adidas originals x rita ora, beige sweater, luiz david sunglasses, luiz david zonnebril, suède shorts, black suède shorts, kate moss x topshop, kate moss x topshop suede shorts, adidas superstar, adidas x rita ora superstar, adidas x rita ora,, h&m trend, amsterdam, pyjama, winter outfit, sweater weather, sporty, fashion blogger, fashion is a partyfashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, adidas originals x rita ora, beige sweater, luiz david sunglasses, luiz david zonnebril, suède shorts, black suède shorts, kate moss x topshop, kate moss x topshop suede shorts, adidas superstar, adidas x rita ora superstar, adidas x rita ora,, h&m trend, amsterdam, pyjama, winter outfit, sweater weather, sporty, fashion blogger, fashion is a party

So this sweater and I… we became friends.

Het ding is: als ik ‘s ochtends mijn pyjama uit doe, wil ik ‘m liever aanhouden. Elke dag weer. En ja, ik ben echt dól op mezelf aankleden enzo, maar als het kon, dan deed ik dat aankleden -als avondmens- liever ‘s avonds. Dan draaide ik de boel om.

Maar het ding is: als ik ‘s ochtends mijn pyjama uit doe en deze sweater aan, dan heb ik nog steeds een beetje het gevoel alsof ik mijn pyjama aan heb. Hij is zo lekker zacht en cosy. I love it!

Ik draag:

H&M Trend beige sweater (hier kun je een look alike vinden)
Kate Moss x TOPSHOP zwarte suède shorts (hier kun je een look alike vinden)
adidas Originals x Rita Ora Superstar sneakers (kun je hier vinden)
Luiz David mirror zonnebril (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties