logo
2 January 2015

Bobbi Brown Scotch nagellak

Gepost in beauty

bobbi brown scotch on the rocks, bobbi brown scotch, bobbi brown scotch nail polish, bobbi brown nagellak, bobbi brown holiday 2014, bobbi brown scotch swatch, bobbi brown scotch review, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, nails of the daybobbi brown scotch on the rocks, bobbi brown scotch, bobbi brown scotch nail polish, bobbi brown nagellak, bobbi brown holiday 2014, bobbi brown scotch swatch, bobbi brown scotch review, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, nails of the day

Ik schreef eerder al over het Bobbi Brown Warm Glow Eye palette en de Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Scotch uit de Bobbi Brown Scotch on the rocks collectie. Vandaag is het tijd voor deze koperkleurige nagellak: Scotch. De nagellak heeft een heel bijzondere textuur: minder dan glitter, meer dan shimmer en ook geen liquid sand. Het effect zit ergens tussen die drie in. Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes.

Scotch is mijn eerste Bobbi Brown nagellak. Meestal vind ik de Bobbi Brown lakjes niet zo spannend: Bobbi’s make-up is vrij basic, naturel en glowy en shimmery en bij nagellak heb ik het liever iets knallender. Scotch vind ik echter knallend genoeg :-).

Bobbi Brown Scotch nagellak komt dus uit de holiday collectie van Bobbi Brown en is helaas niet meer bij een Nederlands online verkooppunt te koop; je zou het nog in een Douglas of de Bijenkorf filiaal kunnen proberen (maar de Scotch on the rocks collectie was maar bij weinig fysieke filialen verkrijgbaar). Bobbi Brown nagellak kost €15,-.

P.S. Iets anders: ik heb heel veel items in de Fashion is a party shop afgeprijsd. Neem een kijkje in de sale en scoor prikkies!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties