logo
28 January 2015

Bourjois 1 Seconde Indigo for it nagellak

Gepost in beauty

bourjois indigo for it nagellak, indigo nagellak, indigo nail polish, blauwe nagellak, paarse nagellak, bourjois 1 seconde nagellak, bourjois 1 seconde nail polish, bourjois indigo for it, bourjois 1 seconde nail polish, bourjois 1 seconde nagellak, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Op mijn vorige post over Bourjois’ 1 Seconde nagellak reageerde één van jullie dat de 1 Seconde in de naam niet voor één seconde droogtijd staat (wat ik dacht), maar voor een laktijd van één seconde: doordat het kwastje lekker breed is heb je in één seconde een nagel gelakt. Aha, altijd fijn als jullie mij aanvullen! Eén seconde per nagel is trouwens iets te ambitieus voor mij, maar snel gaat het wel: het kwastje van Bourjois 1 Seconde lakt inderdaad erg prettig.

Ik schreef al eens dat ik voor blauwe nagellak een zwak heb. In ieder geval zijn er van mijn lakjes van alle kleuren het meeste blauw volgens mij. Ik weet echt niet hoe het komt dat ik zo van blauwe nagellak houd, want normaal gesproken houd ik veel meer van geel en roze (om maar wat te noemen ;-)), as you might know.

bourjois indigo for it nagellak, indigo nagellak, indigo nail polish, blauwe nagellak, paarse nagellak, bourjois 1 seconde nagellak, bourjois 1 seconde nail polish, bourjois indigo for it, bourjois 1 seconde nail polish, bourjois 1 seconde nagellak, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Indigo for it is weer zo’n lakje die ik het liefste een hele week had gedragen. Sommigen vinden hem overigens misschien paars: hij is inderdaad echt Indigo van kleur (moest ik constateren nadat ik Indigo had gegoogled) en zit dus tussen blauw en paars in.

De lak dekt top: met één laagje ben je er al, maar ik draag er hier twee (as usual).

Bourjois 1 Seconde Indigo for it nagellak kost €8,50 en is bijvoorbeeld te koop bij Douglas

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties