logo
21 January 2015

Bourjois 1 Seconde Nice Tomette You nagellak

Gepost in beauty

Bourjois 1 Seconde Nice Tomette You nagellak, bourjois 1 seconde nagellak, bourjois nagellak, bourjois nice tomette you, roodbruine nagellak, nieuwe bourjois nagellak, bourjois verkooppunten, bourjois nederland, bourjois douglas, nails of the day, beautyblog, fashion is a party, fashion blog

Bourjois heeft nieuwe 1 Seconde nagellaken uitgebracht en Nice Tomette You is er daar één van. Ik vind het een hele toffe, originele kleur. Geen echte tomatenkleur denk, maar meer… tja, het hangt er ook eigenlijk vanaf welke tomaat je voor je hebt.

Ik vind de Bourjois nagellakpotjes altijd super tof! Ze doen me denken aan de nagellak van Louboutin (al was Bourjois eerder), met hun dop in een lange punt. Een nadeeltje van deze lange punt is wel dat ze niet rechtop kunnen staan in mijn nagellaklaatjes, wat betekent dat ik niet te veel Bourjois lakjes kan sparen, haha.

De 1 Seconde nagellak van Bourjois moet in 1 seconde droog zijn en met één laagje dekken. De lak dekt inderdaad prima met één laagje, maar ik heb hier toch twee laagjes aangebracht: dat doe ik eigenlijk altijd, dan vind ik de kleur net wat intenser en egaler. Ik geloof niet dat de lak echt in 1 seconde droogt – dat lijkt me niet eens wenselijk -, maar hij droogt wel snel.

Bourjois 1 Seconde Nice Tomette You nagellak kost €8,50 en is bijvoorbeeld te koop bij Douglas.

P.S. Mocht je een lichte shimmer zien: die zit niet in de lak. Er is per ongeluk wat van mijn essence pigment in mijn topcoat gekomen…

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties