logo
24 January 2015

Bourjois Rouge Edition 12 heures Pamplemousse Frimouse lippenstift

Gepost in beauty

bourjois rouge edition 12 heures lipstick, bourjois rouge edition 12 heures pamplemousse frimouse, bourjois lipstick, bourjois pamplemousse frimouse swatch, bourjois pamplemousse frimouse review, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, bourjois verkooppunten, bourjois douglas

Wat een mond vol heeft Bourjois weer verzonnen voor deze lippenstift! Bourjois Pamplemousse Frimouse is een koraaltint met een frosty finish. Lekker “lenterig”.

Bourjois Rouge Edition 12 heures is een lipsticklijn die twaalf uur moet blijven zitten, maar nee: helaas niet. In de lipstick zit o.a. shea boter, wat hem lekker romige maakt, maar de meest romige lipsticks zijn juist de lipsticks die níet lang blijven zitten. Daar staat tegenover dat ze de lippen niet uitdrogen, maar hé: dat is niet de claim van Bourjois voor deze lipsticks.

bourjois rouge edition 12 heures lipstick, bourjois rouge edition 12 heures pamplemousse frimouse, bourjois lipstick, bourjois pamplemousse frimouse swatch, bourjois pamplemousse frimouse review, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, bourjois verkooppunten, bourjois douglasbourjois rouge edition 12 heures lipstick, bourjois rouge edition 12 heures pamplemousse frimouse, bourjois lipstick, bourjois pamplemousse frimouse swatch, bourjois pamplemousse frimouse review, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, bourjois verkooppunten, bourjois douglas

Hoewel ik de tint van Bourjois Pamplemousse Frimousse mooi vind, ben ik niet zo’n fan van de finish, geloof ik: beetje oubollig, vinden jullie dat ook? Aan de andere kant: 90s lipstick is wel echt weer heel erg in opkomst en net zoals ik het leuk vind om met kleding uit mijn comfort zone te gaan vind ik dat met make-up ook. Dus bij nader inzien denk ik dat ik deze lipstick toch hier en daar zal dragen komende lente/zomer: het is immers iets anders dan mijn meeste lipsticks en glosses en dat vind ik dan wel weer leuk.

bourjois rouge edition 12 heures lipstick, bourjois rouge edition 12 heures pamplemousse frimouse, bourjois lipstick, bourjois pamplemousse frimouse swatch, bourjois pamplemousse frimouse review, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, bourjois verkooppunten, bourjois douglas

De Bourjois Rouge Edition 12 heures Pamplemousse Frimousse lippenstift is voor €12,95 te koop bij bijvoorbeeld Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties