logo
30 January 2015

Ice, ice, baby

Gepost in mijn outfits

Ice, ice, baby / Fashion is a partyice ice baby, fashion is a party, fashion blogger, fashionology, zara, zara jeans, doutzen, converse all star rubber, remington perfect waves, skinny jeans, bomber jacket, bomber jack, zara bomber jack, fashion is a party outfits, januari 2015, winter outfit, zara quilted bomber, zara skinny jeansice ice baby, fashion is a party, fashion blogger, fashionology, zara, zara jeans, doutzen, converse all star rubber, remington perfect waves, skinny jeans, bomber jacket, bomber jack, zara bomber jack, fashion is a party outfits, januari 2015, winter outfit, zara quilted bomber, zara skinny jeansIce, ice, baby / Fashion is a partyice ice baby, fashion is a party, fashion blogger, fashionology, zara, zara jeans, doutzen, converse all star rubber, remington perfect waves, skinny jeans, bomber jacket, bomber jack, zara bomber jack, fashion is a party outfits, januari 2015, winter outfit, zara quilted bomber, zara skinny jeansice ice baby, fashion is a party, fashion blogger, fashionology, zara, zara jeans, doutzen, converse all star rubber, remington perfect waves, skinny jeans, bomber jacket, bomber jack, zara bomber jack, fashion is a party outfits, januari 2015, winter outfit, zara quilted bomber, zara skinny jeans

Dit moet de koudste shoot zijn geweest die ik dit seizoen heb gedaan. Nu moet ik zeggen dat we tot nu toe ook nog geen héél strenge winter hebben gehad, maar toen ik op dat metalen skategeval (hoe noem je zoiets? zat, hoog en vol in de wind, zonder jas en met m’n blote halsje bij een graad of nul, toen had ik best even ergens anders willen zijn. Maar wat Doutzen kan, moet ik ook kunnen.

Nadat ik me echt al maanden het apelazerus zocht naar een jeans die ik zou passen, heb ik er laatst gewoon ééntje bij de ZARA gevonden. In de sale nog wel. Alle door mij zo geliefde Zweedse merken had ik eerder al moeten afslaan: te recht, te recht en te recht. Wat Doutzen kan kan ik misschien ook wel, maar wat om haar billen gaat, gaat niet om die van mij, haha!

Wat vinden jullie trouwens van de Converse All Star Rubber van Sarenza? Een tijdje geleden heb ik al eens over ze geschreven, maar ik ben benieuwd wat jullie van ze vinden nu je ze zo ‘aan’ ziet.

Ik draag:

ZARA khaki quilted bomber jack (hier kun je een look alike vinden)
ZARA blauwe skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Converse All Star Rubber via Sarenza zwarte sneakers
Fashionology kettingen (hier kun je een look alike vinden)
LUSH Vrolijk lipstick


Shop mijn look:

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties