logo
21 January 2015

Screw you, rain

Gepost in mijn outfits

barefootblondehair, #barefootblondehair, amber filler up hair, barefoot blonde braids, h&m trend coat, h&m trend jas, h&m trend off white coat, off white coat, off white double breasted coat, & other stories knit, loop knit sweater, off white sweater, off white knit, grey skinny jeans, black skinny jeans, vero moda, mac viva glam rihanna, vanharen, zwarte enkellaarzen, black ankle boots, acne pistol boot knock off, acne pistol boot look alike, bourjois berry important person, fashion blogger, fashion is a party, fashion blogbarefootblondehair, #barefootblondehair, amber filler up hair, barefoot blonde braids, h&m trend coat, h&m trend jas, h&m trend off white coat, off white coat, off white double breasted coat, & other stories knit, loop knit sweater, off white sweater, off white knit, grey skinny jeans, black skinny jeans, vero moda, mac viva glam rihanna, vanharen, zwarte enkellaarzen, black ankle boots, acne pistol boot knock off, acne pistol boot look alike, bourjois berry important person, fashion blogger, fashion is a party, fashion blogbarefootblondehair, #barefootblondehair, amber filler up hair, barefoot blonde braids, h&m trend coat, h&m trend jas, h&m trend off white coat, off white coat, off white double breasted coat, & other stories knit, loop knit sweater, off white sweater, off white knit, grey skinny jeans, black skinny jeans, vero moda, mac viva glam rihanna, vanharen, zwarte enkellaarzen, black ankle boots, acne pistol boot knock off, acne pistol boot look alike, bourjois berry important person, fashion blogger, fashion is a party, fashion blogbarefootblondehair, #barefootblondehair, amber filler up hair, barefoot blonde braids, h&m trend coat, h&m trend jas, h&m trend off white coat, off white coat, off white double breasted coat, & other stories knit, loop knit sweater, off white sweater, off white knit, grey skinny jeans, black skinny jeans, vero moda, mac viva glam rihanna, vanharen, zwarte enkellaarzen, black ankle boots, acne pistol boot knock off, acne pistol boot look alike, bourjois berry important person, fashion blogger, fashion is a party, fashion blogbarefootblondehair, #barefootblondehair, amber filler up hair, barefoot blonde braids, h&m trend coat, h&m trend jas, h&m trend off white coat, off white coat, off white double breasted coat, & other stories knit, loop knit sweater, off white sweater, off white knit, grey skinny jeans, black skinny jeans, vero moda, mac viva glam rihanna, vanharen, zwarte enkellaarzen, black ankle boots, acne pistol boot knock off, acne pistol boot look alike, bourjois berry important person, fashion blogger, fashion is a party, fashion blog

Ligt het aan mij of lijkt de regen van het hele jaar al in januari te vallen? Mijn kleding kan best een paar druppels aan, mijn vanHaren laarsjes zijn ook niet van suiker, maar mijn haar wordt er niet echt fraaier op. En ik had nog wel zo mijn best gedaan op mijn #barefootblondehair

Bas en mijn vader moeten best wel eens lachen als ze me tegenwoordig klaar zien staan om outfitfoto’s te maken? ‘Is dat alles?’, vragen ze zich dan af. Ze hebben mij allebei ook meegemaakt in tijden dat mijn outfits schrééuwden. We hebben het er nog wel eens over: dat ik dat echt niet zag en dat dat toen echt was wat ik mooi vond. En ook al denk ik daar nu anders over, ik ben blij dat ik altijd de ruimte heb genomen om mezelf te zijn.

Dat deed ik vijf jaar geleden, dat doe ik nu nog steeds. Toch is er veel veranderd in de tussentijd: mijn haar wordt niet meer geverfd, het meerendeel van mijn piercings ben ik kwijt en in deze outfit is niet meer kleur te bekennen dan mijn roze nagels. Heel soms ben ik bang dat ik saai word, maar dan herinnert iemand me er weer aan dat het iets anders is… Evelien zei afgelopen weekend nog tegen me, nadat ik haar een jaar niet had gezien: ‘Je bent echt volwassener geworden, in het afgelopen jaar’.

Ik draag:

& Other Stories off white trui (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend off white double breasted jas (hier kun je een look alike vinden)
Vero Moda donkergrijze skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte enkellaarzen (kun je hier vinden)
Bourjois Berry Important Person nagellak (kun je hier vinden)
MAC Viva Glam Rihanna lipglass (hier kun je MAC Viva Glam Rihanna vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties