logo
9 January 2015

essence hidden stories rose in wonderland en enter wonderland crème highlighters

Gepost in beauty

essence hidden stories, essence hidden stories review, essence hidden stories swatches, essence crème highlighters, essence cream highlighters, cream powder highlighter, essence hidden stories highlighters, essence hidden stories highlighters swatches, essence rose in wonderland, essence enter wonderland, essence hidden stories collection, essence hidden stories verkrijgbaar, essence hidden stories kruidvat, cream highlighter, crème poeder

Naast deze lipgloss laat ik jullie ook graag de twee crème highlighters uit de essence hidden stories collectie zien. Ze heten ’01 rose in wonderland’ (rechts) en ’02 enter wonderland’ (links) en ze passen helemaal binnen het pastelthema van de hidden stories collectie.

Laat ik maar met de deur in huis vallen: de textuur van deze highlighters vind ik echt heel… apart. Ik kan níet omschrijven hoe de textuur precies is, maar als je binnenkort een tester gaat voelen in een Kruidvat winkel dan zul je waarschijnlijk begrijpen wat ik bedoel.

essence hidden stories, essence hidden stories review, essence hidden stories swatches, essence crème highlighters, essence cream highlighters, cream powder highlighter, essence hidden stories highlighters, essence hidden stories highlighters swatches, essence rose in wonderland, essence enter wonderland, essence hidden stories collection, essence hidden stories verkrijgbaar, essence hidden stories kruidvat, cream highlighter, crème poeder

Ik had verwacht dat de highlighters de textuur van een mousse zouden hebben, maar ze zijn veel vaster dan dat: het lijkt wel een soort van uitgedroogde gelei. Opzich is er prima mee te werken, alleen geven de highlighters maar weinig kleur/glans af. Je zult dus een paar keer door het doosje moeten gaan met je vinger of kwast, voordat je de gewenste intensiteit bereikt. Doordat ze zo weinig pigment afgeven, lijkt het pigment dát van de highlighters afkomt meer de textuur van een poeder te hebben (omdat het zo weinig en droog is, denk ik). Dat blijkt ook de bedoeling te zijn: achterop de verpakking staat dat het ‘lightweight cream powders’ zijn.

essence hidden stories, essence hidden stories review, essence hidden stories swatches, essence crème highlighters, essence cream highlighters, cream powder highlighter, essence hidden stories highlighters, essence hidden stories highlighters swatches, essence rose in wonderland, essence enter wonderland, essence hidden stories collection, essence hidden stories verkrijgbaar, essence hidden stories kruidvat, cream highlighter, crème poeder

Verder vind ik dat de highlighters ontzettend op elkaar lijken. Juíst omdat ze weinig pigment afgeven zie ik maar net dat de linker swatch wat rozer en dus de enter wonderland highlighter is. In de doosjes zie je duidelijk dat één koeler en grijzer en de andere warmer en rozer is dan de ander, maar aangebracht op het gezicht vind ik het verschil eigenlijk niet op te merken. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik ben vergeten welke van de twee ik hieronder draag (dat had ik dus even moeten noteren, maar dat ben ik vergeten, sorry).

essence hidden stories, essence hidden stories review, essence hidden stories swatches, essence crème highlighters, essence cream highlighters, cream powder highlighter, essence hidden stories highlighters, essence hidden stories highlighters swatches, essence rose in wonderland, essence enter wonderland, essence hidden stories collection, essence hidden stories verkrijgbaar, essence hidden stories kruidvat, cream highlighter, crème poeder

Conclusie: ik zou deze highlighters niet afraden, maar ook niet aanraden. Die vreemde textuur is niet echt een probleem als je de highlighter met je vingers aanbrengt, ze zijn goed op te bouwen en de pasteltinten vind ik mooi. Daar staat tegenover dat ik ze dus erg op elkaar vind lijken, dat ze niet heel gemákkelijk zijn om mee te werken door die textuur en dat ik daarmee vind dat er betere budget vriendelijke highlighters zijn.

De essence hidden stories highlighters kosten €2,99 per stuk. De hidden stories collectie ligt vanaf nu in de Kruidvat winkels (en binnenkort in de Kruidvat webshop waarschijnlijk), zolang de voorraad strekt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties