logo
4 January 2015

essence hidden stories mauve-llous fairy lipgloss

Gepost in beauty

essence hidden stories, essence hidden stories lipgloss, essence hidden stories swatches, essence hidden stories review, essence hidden stories mauve-llous fairy swatch, essence hidden stories mauve-llous fairy review, pastel make-up, lichte make-up, frosted make-up, essence hidden stories collection, essence hidden stories kruidvat, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De nieuwe limited edition collectie van essence heet ‘hidden stories’. Het is een collectie vol met pastel en ‘frosted’ effecten, want de collectie is geïnspireerd op een winterwonderland. Ik kan van die koele, lichte tinten (zoals ik hier draag, bijvoorbeeld) prachtig vinden in de winter, dus ik was heel benieuwd naar deze collectie.

essence hidden stories, essence hidden stories lipgloss, essence hidden stories swatches, essence hidden stories review, essence hidden stories mauve-llous fairy swatch, essence hidden stories mauve-llous fairy review, pastel make-up, lichte make-up, frosted make-up, essence hidden stories collection, essence hidden stories kruidvat, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Allereerst heb ik de mauve-llous fairy lipgloss geprobeerd: een lipgloss in mauve tint (ik moet bekennen dat ik ‘mauve’ even moest googlen, maar het is een kleur die tussen paars en taupe in zit) met glitters die verschillende kleuren aannemen in verschillend licht. Een best wel feestelijke lipgloss dus: hij ligt pas nu in de winkel, maar had prima gekund voor New Year’s Eve.

essence hidden stories, essence hidden stories lipgloss, essence hidden stories swatches, essence hidden stories review, essence hidden stories mauve-llous fairy swatch, essence hidden stories mauve-llous fairy review, pastel make-up, lichte make-up, frosted make-up, essence hidden stories collection, essence hidden stories kruidvat, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Op de lippen blijkt de lipgloss helaas amper pigment te hebben. Dat vind ik jammer, want hoewel mauve-llous fairy alsnog mooi is, vind ik ‘m nu weinig onderscheidend. Er zijn genoeg subtiele en ‘fletse’ lipglosses te vinden, daarom word ik altijd juist enthousiast als ik er één tegenkom die een beetje meer tot veel meer kleur afgeeft.

Nee, op de lippen is er van de kleur mauve niet veel meer over; de lipgloss wordt eerder heel lichtroze. Wel blijft de glitter gelukkig aanwezig.

essence hidden stories, essence hidden stories lipgloss, essence hidden stories swatches, essence hidden stories review, essence hidden stories mauve-llous fairy swatch, essence hidden stories mauve-llous fairy review, pastel make-up, lichte make-up, frosted make-up, essence hidden stories collection, essence hidden stories kruidvat, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

essence hidden stories mauve-llous fairy lipgloss is vanaf nu te koop bij Kruidvat filialen en in de Kruidvat webshop zolang de voorraad strekt. De lipgloss kost €1,89.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties