logo
26 January 2015

Face of the Day met o.a. Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss

Gepost in beauty

Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss, face of the day, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, bio-oil als primer, Boujois Colorband Eyeshadow & liner, Bourjois Volume 1 seconde mascara, Giorgio Armani Maestro winter glow highlighter, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, make-up studio shaping box face it concealer light, Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, NYX Powder Blush PB11 Taupe, essence hidden stories highlighter 01 rose in wonderland, MAC Mineralize Blush Uplifting, Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25, Too Faced Shadow Insurance, Bobbi Brown Warm Glow Eye Palette, Illamasqua Medium Pencil Elate, essence Big Bright Eyes 02 highlight it... pearly, Bourjois Colorband Eyeshadow & liner 06 Gris graffiti, Bourjois Volume 1 seconde mascara 61 black, Face Stockholm Lip Fix, Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick, Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss

De laatste dagen gebruik ik Bio-Oil als een primer (of ik mix ‘m met mijn foundation of BB cream) en dat bevalt me heel goed: Bio Oil is vrij vettig natuurlijk en mijn droge huid kan wel wat vet gebruiken.

Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss, face of the day, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, bio-oil als primer, Boujois Colorband Eyeshadow & liner, Bourjois Volume 1 seconde mascara, Giorgio Armani Maestro winter glow highlighter, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, make-up studio shaping box face it concealer light, Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, NYX Powder Blush PB11 Taupe, essence hidden stories highlighter 01 rose in wonderland, MAC Mineralize Blush Uplifting, Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25, Too Faced Shadow Insurance, Bobbi Brown Warm Glow Eye Palette, Illamasqua Medium Pencil Elate, essence Big Bright Eyes 02 highlight it... pearly, Bourjois Colorband Eyeshadow & liner 06 Gris graffiti, Bourjois Volume 1 seconde mascara 61 black, Face Stockholm Lip Fix, Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick, Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss

Nieuw van Bourjois zijn de Colorband Eyeshadow & liner sticks, die super handig zijn als je weinig tijd hebt. Ze zijn lekker zacht, waardoor ze gemakkelijk te blenden zijn. Ik heb hier Gris graffiti gebruikt, waarmee je in een handomdraai een smokey eye maakt.

Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss, face of the day, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, bio-oil als primer, Boujois Colorband Eyeshadow & liner, Bourjois Volume 1 seconde mascara, Giorgio Armani Maestro winter glow highlighter, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, make-up studio shaping box face it concealer light, Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, NYX Powder Blush PB11 Taupe, essence hidden stories highlighter 01 rose in wonderland, MAC Mineralize Blush Uplifting, Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25, Too Faced Shadow Insurance, Bobbi Brown Warm Glow Eye Palette, Illamasqua Medium Pencil Elate, essence Big Bright Eyes 02 highlight it... pearly, Bourjois Colorband Eyeshadow & liner 06 Gris graffiti, Bourjois Volume 1 seconde mascara 61 black, Face Stockholm Lip Fix, Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick, Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss

De Bourjois Volume 1 seconde mascara heb ik trouwens ook helemaal ontdekt: het is mijn favoriete mascara op dit moment, want hij geeft mijn wimpers veel lengte en volume zonder al te veel laagjes aan te hoeven brengen.

Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss, face of the day, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, bio-oil als primer, Boujois Colorband Eyeshadow & liner, Bourjois Volume 1 seconde mascara, Giorgio Armani Maestro winter glow highlighter, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, make-up studio shaping box face it concealer light, Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, NYX Powder Blush PB11 Taupe, essence hidden stories highlighter 01 rose in wonderland, MAC Mineralize Blush Uplifting, Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25, Too Faced Shadow Insurance, Bobbi Brown Warm Glow Eye Palette, Illamasqua Medium Pencil Elate, essence Big Bright Eyes 02 highlight it... pearly, Bourjois Colorband Eyeshadow & liner 06 Gris graffiti, Bourjois Volume 1 seconde mascara 61 black, Face Stockholm Lip Fix, Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick, Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss

Tot slot: de Bourjois Colour Boost Glossy Finish Lipstick vind ik de perfecte combinatie met de Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss: samen zorgen ze voor de perfect neutral everyday lip , als je het mij vraagt.


Ik heb gebruikt:

Gezicht
Bio-Oil PurCellin Oil (kun je hier vinden)
Giorgio Armani Maestro winter glow highlighter (hier kun je Giorgio Armani make-up vinden)
The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream (kun je hier vinden)
NARS Radiant Creamy Concealer (kun je hier vinden)
Make-Up Studio Shaping Box Face It Concealer Light (kun je hier vinden)
Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder (kun je hier vinden)
NYX Powder Blush PB11 Taupe (kun je hier vinden)
essence hidden stories highlighter 01 rose in wonderland

Wangen
MAC Mineralize Blush Uplifting (kun je hier vinden)

Wenkbrauwen
Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel
Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25 (kun je hier vinden)

Ogen
Too Faced Shadow Insurance (kun je hier vinden)
Bobbi Brown Warm Glow Eye Palette (kun je hier vinden)
Illamasqua Medium Pencil Elate
essence Big Bright Eyes 02 highlight it… pearly
Bourjois Colorband Eyeshadow & liner 06 Gris graffiti (kun je hier vinden)
Bourjois Volume 1 seconde mascara 61 black (kun je hier vinden)

Lippen
Face Stockholm Lip Fix
Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick 07 Proudly naked (kun je hier vinden)
Artdeco Lip Brilliance Long Lasting Lipgloss 08 Brilliant Lip (kun je hier vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties