logo
6 January 2015

Face of the Day met o.a. Catrice Infinite Shine Lipgloss

Gepost in beauty

face of the day, catrice infinite shine lipgloss, catrice velvet matt eyeshadow, roze lipgloss, catrice infinite shine lipgloss pink twice, too faced shadow insurance, nars radiant creamy concealer, hourglass illusion tinted moisturizer, anastasia beverly hills contour kit, bourjois illuminating touch, catrice defining blush, make-up studio durable eyeshadow mousse seductive silver, nyc smokin' hot show time volume mascara, face stockholm lip fix, gosh defining brow gel, maybelline ultra-brow brush on color, laura mercier invisible loose setting powder, beautyblog, fashion blogger, make-up look, make-up of the day, fashion is a partyface of the day, catrice infinite shine lipgloss, catrice velvet matt eyeshadow, roze lipgloss, catrice infinite shine lipgloss pink twice, too faced shadow insurance, nars radiant creamy concealer, hourglass illusion tinted moisturizer, anastasia beverly hills contour kit, bourjois illuminating touch, catrice defining blush, make-up studio durable eyeshadow mousse seductive silver, nyc smokin' hot show time volume mascara, face stockholm lip fix, gosh defining brow gel, maybelline ultra-brow brush on color, laura mercier invisible loose setting powder, beautyblog, fashion blogger, make-up look, make-up of the day, fashion is a party

Ik had al een tijdje een aantal producten van Catrice liggen waar ik graag nog een Face of the Day mee wilde maken en dat heb ik nu gedaan: voor deze look gebruikte ik Catrice Velvet Matt Eyeshadow, Catrice Defining Blush en een zuurstokroze Catrice Infinite Shine Lipgloss.

In combinatie met mijn haar en de kleur van de trui is de look een beetje retro geworden. Dat is niet met opzet gedaan, maar ik vind het wel grappig. Zeker omdat ik sneakers onder mijn outfit droeg, zodat het geheel niet te tuttig werd.

face of the day, catrice infinite shine lipgloss, catrice velvet matt eyeshadow, roze lipgloss, catrice infinite shine lipgloss pink twice, too faced shadow insurance, nars radiant creamy concealer, hourglass illusion tinted moisturizer, anastasia beverly hills contour kit, bourjois illuminating touch, catrice defining blush, make-up studio durable eyeshadow mousse seductive silver, nyc smokin' hot show time volume mascara, face stockholm lip fix, gosh defining brow gel, maybelline ultra-brow brush on color, laura mercier invisible loose setting powder, beautyblog, fashion blogger, make-up look, make-up of the day, fashion is a party

De NYC Smokin Hot mascara heb ik helemaal herontdekt. Toen ik ‘m voor het eerst gebruikte was ik er niet zo’n fan van, omdat hij niet veel product op de wimpers achterlaat, maar ik merk dat hij wel heel goed is op te bouwen en dat hij mijn wimpers goed separeert.

face of the day, catrice infinite shine lipgloss, catrice velvet matt eyeshadow, roze lipgloss, catrice infinite shine lipgloss pink twice, too faced shadow insurance, nars radiant creamy concealer, hourglass illusion tinted moisturizer, anastasia beverly hills contour kit, bourjois illuminating touch, catrice defining blush, make-up studio durable eyeshadow mousse seductive silver, nyc smokin' hot show time volume mascara, face stockholm lip fix, gosh defining brow gel, maybelline ultra-brow brush on color, laura mercier invisible loose setting powder, beautyblog, fashion blogger, make-up look, make-up of the day, fashion is a party

Van de Make-Up Studio Durable Eyeshadow Mousses was ik wél vanaf dag één al fan en dat ben ik nog steeds. Ze zijn zo geweldig gepigmenteerd, makkelijk om mee te werken en glanzend (die glans heb ik op deze foto’s een beetje dood geblend…): ik zou het liefste alle kleuren sparen!

face of the day, catrice infinite shine lipgloss, catrice velvet matt eyeshadow, roze lipgloss, catrice infinite shine lipgloss pink twice, too faced shadow insurance, nars radiant creamy concealer, hourglass illusion tinted moisturizer, anastasia beverly hills contour kit, bourjois illuminating touch, catrice defining blush, make-up studio durable eyeshadow mousse seductive silver, nyc smokin' hot show time volume mascara, face stockholm lip fix, gosh defining brow gel, maybelline ultra-brow brush on color, laura mercier invisible loose setting powder, beautyblog, fashion blogger, make-up look, make-up of the day, fashion is a party

Heb je trouwens mijn post over de Anastasia Beverly Hills Contour Kit al gelezen? Gisteren heb ik er uitgebreid over geschreven.

Ik heb gebruikt:

Gezicht
Hourglass Illusion Tinted Moisturizer in ‘Shell’ (kun je hier vinden)
NARS Radiant Creamy Concealer in ‘Vanilla’ (kun je hier vinden)
Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder (kun je hier vinden)
Anastasia Beverly Hills Contour Kit (kun je hier vinden)

Wangen
Catrice Defining Blush in ‘090 Mandy-rine’
Bourjois Illuminating Touch in ’97 Rose essentiel’

Wenkbrauwen
Too Faced Shadow Insurance (kun je hier vinden)
Maybelline Ultra-Brow Brush On Color in ‘dark brown’
GOSH Defining Brow Gel in ‘002’

Ogen
Too Faced Shadow Insurance (kun je hier vinden)
Catrice Velvet Matt Eyeshadow in ‘040 Al Burgundy’
Catrice Velvet Matt Eyeshadow in ‘010 Vanity Fair’
Make-Up Studio Durable Eyeshadow Mousse in ‘Seductive Silver’ (kun je hier vinden)
NYC Smokin’ Hot Show Time Volume Mascara

Lippen
Face Stockholm Lip Fix
Catrice Infinite Shine Lip Gloss in ‘150 Pink Twice’

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties