logo
16 January 2015

Faux fur en high pony

Gepost in mijn outfits

so v's choice, so v's choice webshop, so v's choice fashion is a party, faux fur coat, faux fur vest, faux fur gilet, black faux fur, mom jeans, high pony tail, fashion is a party outfits, gesponsorde post, in2ears, mintgroene blouse, spring summer 2015 trends, faux fur jas, regen, januari 2015, fashion blog, fashion is a partyso v's choice, so v's choice webshop, so v's choice fashion is a party, faux fur coat, faux fur vest, faux fur gilet, black faux fur, mom jeans, high pony tail, fashion is a party outfits, gesponsorde post, in2ears, mintgroene blouse, spring summer 2015 trends, faux fur jas, regen, januari 2015, fashion blog, fashion is a partyso v's choice, so v's choice webshop, so v's choice fashion is a party, faux fur coat, faux fur vest, faux fur gilet, black faux fur, mom jeans, high pony tail, fashion is a party outfits, gesponsorde post, in2ears, mintgroene blouse, spring summer 2015 trends, faux fur jas, regen, januari 2015, fashion blog, fashion is a party

Het zal je niet ontgaan zijn dat het al dagen regen, regen en nog meer regen is wat de klok slaat. In ieder geval is dat in Arnhem zo. Verre van ideale omstandigheden voor iemand met bezigheden zoals ik dus. Maar hé: het zal niet de eerste keer zijn dat ik het weer trotseer, dus dat heb ik ook deze week weer gedaan.

Ik wilde namelijk heel graag mijn faux fur vest aan jullie laten zien. Het zal inmiddels niet nieuw meer zijn dat ik dól ben op faux fur jassen, maar ik had eigenlijk niets meer van faux fur in mijn kast hangen dat ik ook gewoon binnen – echt als onderdeel van een outfit- kan dragen. Dat vond ik jammer en daarom ben ik blij dat So V’s Choice er is: nu prijkt dit zwarte faux fur gilet in mijn kledingkast.

So V’s Choice is een toffe webshop met vrouwelijke items, die op dit moment wordt gevuld met items voor de lente (maar ik hield het dus nog even bij mijn faux fur gilet, want het voelt voor mij nog niet alsof de lente in de buurt is). Zie bijvoorbeeld deze mintgroene blouse, waarvan ik de kleur super mooi vind. Je kunt ‘m zowel langer (uit je broek of rok) als korter (in je broek of rok) dragen: op deze manier is het zowel een jurk als een top.

De webshop heeft trouwens ook haar eigen label met exclusieve t-shirts: die vind je hier.

Binnenkort worden aan de collectie van So V’s Choice bovendien de oortjes van In2Ears toegevoegd: de sieradenoortjes waar ik een tijdje geleden al over schreef. Volg So V’s Choice op Facebook als je wilt weten wanneer het zover is en daarnaast op de hoogte wilt blijven van andere items die binnenkort So V’s Choice binnen wandelen.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties