logo
27 January 2015

She wears black but has the most colorful mind

Gepost in mijn outfits

she wears black but has the most colorful mind, all black, faux fur vest, faux fur gilet, knielaarzen, suède laarzen, zara suède laarzen, suede knee boots, zara black knee boots, kate moss x topshop, black suede shorts, & other stories, copper earrings, fashion blogger, fashion is a party, leather look blouse, leather blouse, leren blouse, black blouseshe wears black but has the most colorful mind, all black, faux fur vest, faux fur gilet, knielaarzen, suède laarzen, zara suède laarzen, suede knee boots, zara black knee boots, kate moss x topshop, black suede shorts, & other stories, copper earrings, fashion blogger, fashion is a party, leather look blouse, leather blouse, leren blouse, black blouseshe wears black but has the most colorful mind, all black, faux fur vest, faux fur gilet, knielaarzen, suède laarzen, zara suède laarzen, suede knee boots, zara black knee boots, kate moss x topshop, black suede shorts, & other stories, copper earrings, fashion blogger, fashion is a party, leather look blouse, leather blouse, leren blouse, black blouseshe wears black but has the most colorful mind, all black, faux fur vest, faux fur gilet, knielaarzen, suède laarzen, zara suède laarzen, suede knee boots, zara black knee boots, kate moss x topshop, black suede shorts, & other stories, copper earrings, fashion blogger, fashion is a party, leather look blouse, leather blouse, leren blouse, black blouseshe wears black but has the most colorful mind, all black, faux fur vest, faux fur gilet, knielaarzen, suède laarzen, zara suède laarzen, suede knee boots, zara black knee boots, kate moss x topshop, black suede shorts, & other stories, copper earrings, fashion blogger, fashion is a party, leather look blouse, leather blouse, leren blouse, black blouse

Toen ik deze outfit droeg voelde ik me er niet super lekker in (ik bedoel: all black is niet iets waarin ik mezelf zou uittekenen), maar nu ik de foto’s terug zie vind ik deze outfit toch wel classy. Ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn suède laarzen en vind de verschillende soorten stoffen – faux fur, leather look en suède- deze outfit eigenlijk wel interessant maken. Het is jammer dat dit faux fur vest van So V’s Choice er maar in één kleur was overigens, anders had ik nog vijf kleuren gekocht.

En dan nog even over mijn haar: het is zo ongeveer half natuurhaar en half restjes verf nu, zie je? Het lijkt alsof het zo geverfd is, maar het is “per ongeluk” zo uitgegroeid. Op dit moment vind ik het wel tof, al merk ik wel dat ik steeds vaker de ‘veranderkriebels’ heb. Ik houd mezelf dan altijd in, omdat ik niet vergeten ben hoeveel tijd en geld haar verven kost als je lang en veel haar hebt en het goed wilt bijhouden. Maar wie weet heb ik daar binnenkort een keer schijt aan en denk ik: nieuw huis(je), nieuwe coupe. Mijn laatste weken voor de verhuizing zijn aangebroken namelijk…

Ik draag:

She Inside zwarte leather look blouse (hier kun je een look alike vinden)
So V’s Choice faux fur vest (hier kun je So V’s Choice vinden)
Kate Moss x TOPSHOP suède shorts (hier kun je een look alike vinden)
ZARA suède laarzen (hier kun je look alikes vinden)
& Other Stories koperkleurige oorbellen


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties