logo
11 January 2015

Rainy days

Gepost in beauty, overig

amber fillerup, amber fillerup haartutorial, amber fillerup hair tutorial, amber fillerup braids, amber fillerup hair, #barefootblonde hair, side braid, haartutorial vlecht, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, zara sjaal, gosh lipliner flirty orange, bourjois liner pincea, hair do, front row braidamber fillerup, amber fillerup haartutorial, amber fillerup hair tutorial, amber fillerup braids, amber fillerup hair, #barefootblonde hair, side braid, haartutorial vlecht, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, zara sjaal, gosh lipliner flirty orange, bourjois liner pincea, hair do, front row braidamber fillerup, amber fillerup haartutorial, amber fillerup hair tutorial, amber fillerup braids, amber fillerup hair, #barefootblonde hair, side braid, haartutorial vlecht, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, zara sjaal, gosh lipliner flirty orange, bourjois liner pincea, hair do, front row braid

Wat een donkere, regenachtige en winderige dagen hebben we achter de rug hè? Niet echt ideaal fotoweer, maar wel weer om eindelijk eens één van de geweldige haartutorials van Amber te proberen (weet je nog dat ik over haar schreef?). Amber maakt de mooiste vlechten en ja… die wil ik ook wel. Om mee te beginnen probeerde ik daarom haar front row braid.

Ik vind mijn front row braid niet zo goed gelukt als die van haar en ik vind ze haar ook beter staan eigenlijk, maar in ieder geval heb ik er nog nooit in mijn leven aan gedacht om extensions te proberen tot ik Ambers vlechten “ontmoette”. Vlechten zijn zoveel mooier als ze lang en extra dik zijn! Het kan niet anders of ik ben officieel verliefd op Ambers haar, haha.

Ik draag hier overigens mijn heerlijke geruite ZARA sjaal, GOSH lipliner in ‘Flirty Orange’ (in combinatie met Face Stockholm Lip Fix en Carmex Moisturizing Lip Balm Classic Tube) en mijn favoriete liquid eyeliner: Bourjois Liner Pinceau.

Shop mijn look:

P.S. Ik heb de Fashion is a party shop weer geupdate. Kom je rondneuzen?

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties