logo
7 January 2015

Fuzzy animal

Gepost in mijn outfits

fuzzy animal blouse, fuzzy animal print sweater, leopard print, vintage, vintage blouse, leopard blouse, ugg australia dakota moccassins, skinny jeans, grey skinny jeans, mango, mango sunglasses, sunnies, fashion is a party outfits, fashion bloggerfuzzy animal blouse, fuzzy animal print sweater, leopard print, vintage, vintage blouse, leopard blouse, ugg australia dakota moccassins, skinny jeans, grey skinny jeans, mango, mango sunglasses, sunnies, fashion is a party outfits, fashion bloggerfuzzy animal blouse, fuzzy animal print sweater, leopard print, vintage, vintage blouse, leopard blouse, ugg australia dakota moccassins, skinny jeans, grey skinny jeans, mango, mango sunglasses, sunnies, fashion is a party outfits, fashion bloggerfuzzy animal blouse, fuzzy animal print sweater, leopard print, vintage, vintage blouse, leopard blouse, ugg australia dakota moccassins, skinny jeans, grey skinny jeans, mango, mango sunglasses, sunnies, fashion is a party outfits, fashion bloggerfuzzy animal blouse, fuzzy animal print sweater, leopard print, vintage, vintage blouse, leopard blouse, ugg australia dakota moccassins, skinny jeans, grey skinny jeans, mango, mango sunglasses, sunnies, fashion is a party outfits, fashion blogger

Echt: ik zweer dat de zon scheen, maar op deze foto’s net even niet.

Deze fuzzy animal print blouse heb ik een paar jaar geleden tijdens de vrijmarkt op de kop getikt, maar heb ik helaas niet zo vaak gedragen als dat ik toen dacht dat ik zou gaan doen: dit is de eerste keer dat ie buiten mijn kledingkast komt. Ik weet niet, ik vind ‘m toch een beetje te ‘oma’ voor het laidback sneakerstijltje dat ik de laatste tijd heb.

Ik draag:

vintage fuzzy luipaardprint blouse (hier kun je een look alike vinden)
Vero Moda donkergrijze skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
UGG Australia Dakota Mocassins (kun je hier vinden)
MANGO zwarte cat eye zonnebril (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties