logo
13 January 2015

What’s on my mind right now

Gepost in beauty, fashion

braids, wild one forever, what's on my mind right now, pixi glow tonic, giorgio armani eye tints, angelica blick nails, h&m trend suit, giorgio armani eye tints swatches, pixi glow tonic review, crown braid, connected to fashion, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Een paar dingen die ik afgelopen weekend tegenkwam op Bloglovin en die sindsdien in mijn hoofd zitten…

braids, wild one forever, what's on my mind right now, pixi glow tonic, giorgio armani eye tints, angelica blick nails, h&m trend suit, giorgio armani eye tints swatches, pixi glow tonic review, crown braid, connected to fashion, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog
Ik weet niet wat ik heb de laatste tijd, maar alles waar ik naar kan kijken zijn braidsbraidsbraids. Deze soort van ‘crown braid’ (dat is het niet toch?) vind ik echt geweldig. Helaas zat er bij de outfitpost met dit kapsel geen tutorial. Iemand die toevallig wel een tutorial weet te vinden voor deze vlechten?

In Londen heb ik een Pixi winkel bezocht en toen ik daar vroeg aan de verkoopster ‘Wat vind jij nu jullie allerbeste product?’ (beste vraag ooit om in een beautywinkel te stellen, vind ik zelf), kreeg ik een hele (leuke) preek over de Glow Tonic. Deze tonic schijnt een hele hype geweest te zijn, die totaal langs mij heen is gegaan. Nu ik de tonic eenmaal ken gaat de hype alles behalve langs me heen… afgelopen weekend kwam ik weer een blogger tegen die ‘m de hemel in prijst. Vroeg of laat moet ik ‘m eens proberen en tot die tijd zorgt het Internet dus wel dat ik ‘m niet zal vergeten.


braids, wild one forever, what's on my mind right now, pixi glow tonic, giorgio armani eye tints, angelica blick nails, h&m trend suit, giorgio armani eye tints swatches, pixi glow tonic review, crown braid, connected to fashion, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog
Giorgio Armani heeft haar eerste ‘Eye Tints’ uitgebracht en de swatches zien er geweldig uit! Ja, de Giorgio Armani Eye Tints gaan op de wishlist.


braids, wild one forever, what's on my mind right now, pixi glow tonic, giorgio armani eye tints, angelica blick nails, h&m trend suit, giorgio armani eye tints swatches, pixi glow tonic review, crown braid, connected to fashion, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Ik vond al dat de ZARA knitted suit mij niet helemaal geweldig staat, maar het H&M Trend pak van Sietske is een pak waar ik helemáál niet mee weg zou komen, voor mijn gevoel. Haar staat hij echter zo gaaf! Fascinerend…

De nagels van Angelica Blick vind ik altijd zó mooi. Ik vind het echt tof dat veel Zweedse modebloggers heel classy zijn, maar dan wel nét één zo’n tacky dingetje hebben. Iets te veel mascara, iets te lange en glimmende nagels of iets te veel de lipjes getuit. Dat soort dingen… Ik houd daarvan. Een heel klein beetje tacky is echt precies mijn stijl, haha.

Bronnen foto’s:

Wild one foreverThe Sunday GirlCafé Makeup Connected to fashionAngelica Blick

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties