logo
23 January 2015

Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti finishing powder

Gepost in beauty

givenchy spring 2014, givenchy le prisme visage color confetti, givenchy finishing powder, beautyblog, givenchy le prisme visage color confetti review, fashion blog, fashion is a party, fashion blogger, givenchy highlighter, givenchy blush, pretty beauty products

Toen ik ‘m uitpakte was hij echt nog veel mooier dan hij op Internet al leek: de Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti. Het moet qua uiterlijk het mooiste make-up product zijn dat ik momenteel bezit. Het doosje met de bewegende ‘confetti’, het uitschuifbare laadje met het kwastje erin, de originele vormgeving van het poeder… ik zou ‘m bijna aan de muur hangen.

givenchy spring 2014, givenchy le prisme visage color confetti, givenchy finishing powder, beautyblog, givenchy le prisme visage color confetti review, fashion blog, fashion is a party, fashion blogger, givenchy highlighter, givenchy blush, pretty beauty products

Dit finishing powder is geen echte highlighter (wat ik in eerste instantie dacht), maar een transparant poeder die de huid er gezonder en energieker uit laat zien. Feel Unique zegt over het poeder:

“Its transparent and luminous mother-of-pearl reveals the complexion’s natural lightness and beauty. Enriched in natural mica, its formula ensures intuitive adhesion and guarantees a long-lasting result. Its universal hues suit every skin type and any complexion”.

Ik vind het echt super lastig om de inhoud van dit product te beoordelen. Het is immers een heel subtiel product. Toen ik het bovenste deel swatchte zag ik een gezond, licht kleurtje (dit zijn wel echt een paar swatches over elkaar), maar op mijn jukbeenderen aangebracht zag ik daar eigenlijk niets van terug. Maar dat is dus ook niet echt de bedoeling: het is geen highlighter en ook geen blush. Wat ik met het onderste deel aan moet weet ik niet zo goed: misschien is het bedoeld als highlighter, maar dan is hij niet licht genoeg voor me. Misschien is hij bedoeld om te mengen met het bovenste deel, maar dat betwijfel ik eigenlijk.

givenchy spring 2014, givenchy le prisme visage color confetti, givenchy finishing powder, beautyblog, givenchy le prisme visage color confetti review, fashion blog, fashion is a party, fashion blogger, givenchy highlighter, givenchy blush, pretty beauty products

Zoals ik het poeder nu (kort) heb ervaren, merk ik geen verschil als ik dit poeder heb aangebracht. Maar ik steek mijn hand er niet voor in het vuur dat dit niet verandert in de toekomst. Dat ik later toch een keer ga denken: ‘Hé, wat zie ik er grauw uit’. En dat ik me dan realiseer dat ik dit product niet gebruik heb. Dat denk ik wel, dat dat gaat gebeuren. Het is immers geen lucht, deze finishing powder: het is translucent, maar het is poeder en het geeft wel een lichte glow als ik ‘m swatch. Die glow moet dus ook op mijn gezicht wat doen.

Wel denk ik dat dit product door 90% van de kopers aangeschaft wordt door zijn mooie verpakking, want vergeleken bij die verpakking valt de inhoud wel een beetje in het niet. Toch: ook het poeder zelf fascineert mij.

givenchy spring 2014, givenchy le prisme visage color confetti, givenchy finishing powder, beautyblog, givenchy le prisme visage color confetti review, fashion blog, fashion is a party, fashion blogger, givenchy highlighter, givenchy blush, pretty beauty products

De Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti finishing powder is limited edition en bijvoorbeeld te koop bij Douglas, Feel Unique en La Fayette (maar bij de eerste twee online al uitverkocht, dus be quick als je hem nog wilt bemachtigen!).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties