logo
20 January 2015

Hourglass Modernist Eyeshadow Palettes

Gepost in beauty

Hourglass Modernist Eyeshadow Palettes, hourglass eyeshadow, Hourglass Modernist Eyeshadow Palettes review, Hourglass Modernist Eyeshadow Palettes swatches, hourglass sephora, hourglass net-a-porter, hourglass ambient lightning powder, hourglass ambient lightning blushes, hourglass veil mineral primer, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Maanden geleden kwam er al één van de zeven uit als Barney’s exclusive (die binnen no time was uitverkocht) en nu zijn ze allemaal en voor iedereen te koop op Sephora.com: de Hourglass Modernist Eyeshadow Palettes.

Hourglass is helaas niet in fysieke winkels in Nederland te koop, maar vanuit Nederland dus wel online te krijgen bij bijvoorbeeld Sephora en Net-a-Porter. Het is een high end merk met sommige producten die erg populair zijn. Met name hun Ambient Lightning Powders, Ambient Lightning Blushes en Veil Mineral Primer, voor zover ik weet.

De Hourglass Modernist Eyeshadow Palettes zien er echt prachtig uit door hoe ze zijn vormgegeven, vind je niet? Dat maakt dat ik ze al een tijdje in de gaten houd. Nu ze zijn verschenen lees ik echter wisselende reviews over ze op Sephora. Men schrijft dat je met deze paletten veel last hebt van fall out en dat ze in het echt veel kleiner zijn dan verwacht. En dat met een prijs van $58 per stuk.

Tóch blijf ik ze ‘wauw’ vinden en wilde ik ze graag even met jullie delen. Koop jij eigenlijk wel eens een product dat wisselende reviews heeft gekregen, omdat je toch wel heel nieuwsgierig bent? Of laat je je daar toch wel door tegenhouden?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties