logo
11 January 2015

Kruidvat Intense Hydrating, Supreme Revitalizing en Smooth Calming gezichtsmaskers

Gepost in beauty

kruidvat gezichtsmaskers, kruidvat maskertje, kruidvat gezichtsmaskers review, kruidvat intense hydrating masker, kruidvat supreme revitalizing masker, kruidvat smooth calming masker, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Als ik denk aan ‘me time’, dan hoort een gezichtsmasker daar voor mij zeker bij. Ik vind het heerlijk om na een uitgebreide douche mijn gezicht te verzorgen en hydrateren met wat meer dan de crèmes die ik dagelijks gebruik. Nadat ik de afgelopen tijd een paar duurdere maskers probeerde – zoals het GlamGlow masker-, ga ik na de dure decembermaand ‘back to budget’: ik probeerde drie gezichtsmaskers van Kruidvat. De varianten die ik geprobeerd heb zijn het ‘Intense Hydrating’, ‘Supreme Revitalizing’ en ‘Smooth Calming’ masker.

kruidvat gezichtsmaskers, kruidvat maskertje, kruidvat gezichtsmaskers review, kruidvat intense hydrating masker, kruidvat supreme revitalizing masker, kruidvat smooth calming masker, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Als eerste ging ik voor het Intense Hydrating masker, omdat hydratatie altijd hétgeen is waar ik naar op zoek ben als het aankomt op mijn huid. Dit masker, met amandelolie, vond ik dan ook heerlijk. Hij ruikt lekker fris en het is te merken dat het masker speciaal is gemaakt voor ‘de huid die na een wasbeurt strak en trekkerig aanvoelt’ (that’s me!).

Het tweede masker dat ik probeerde is het Supreme Revitalizing masker: een masker met amandel en vlierbloesem dat vroegtijdige huidveroudering tegengaat door te werken aan de veerkracht van de huid. Dit soort skin care doelen zijn fijn, maar… hoe weet je nou of het product werkt en dat ik nu inderdaad wat later en minder rimpels zal krijgen?

Het Supreme Revitalizing masker is niet mijn favoriet, met name omdat ik ‘m niet zo lekker vind ruiken. Ik weet niet of het de vlierbloesem is, maar de geur deed me denken aan kokos en dat vind ik heel vies (maar dat is persoonlijk uiteraard). Ook vind ik de functie van dit masker wat minder dan de functies van de andere twee maskers: waar het blauwe masker verfrist en het gele masker kalmeert, is dit paarse masker er speciaal voor bescherming. Het is niet dat huidbescherming niet belangrijk is natuurlijk, maar ik zie een dergelijke functie liever in bijvoorbeeld een dag- en nachtcrème. Met een maskertje wil ik mijn huid echt even “opfrissen”.

Over het Smooth Calming masker heb ik eigenlijk niet zo’n mening. Het is een prima maskertje, maar ik vind hem niet zo bijzonder en minder fijn dan het Intense Hydrating masker. Echter, ik gebruikte deze weer liever dan het Supreme Revitalizing masker.

kruidvat gezichtsmaskers, kruidvat maskertje, kruidvat gezichtsmaskers review, kruidvat intense hydrating masker, kruidvat supreme revitalizing masker, kruidvat smooth calming masker, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

De maskers trekken bij mij ontzettend snel in, omdat mijn huid hydratatie ontzettend snel ‘opslurpt’. Deze foto’s zijn zo’n vijf tot tien minuten minuten na het aanbrengen genomen en mijn gezicht is hier dan ook steeds al een heel stuk minder wit dan net na het aanbrengen. Alleen op de derde foto zie je nog meer masker zitten: deze foto is wat eerder gemaakt, maar ik had ook het idee dat het derde masker wat minder snel introk.

Van alle maskers heb ik aangebracht zoveel als er in één verpakking zit, waarna ik ze ongeveer een kwartier tot half uur in liet trekken, om ze vervolgens af te spoelen met lauwwarm water. Dit laatste vind ik altijd een beetje jammer, want als iets de huid uitdroogt dan is het water. Echter, je voelt wel degelijk dat de maskers gevoed en verzacht hebben en na het water breng ik gewoon nog wat philosophy hope in a jar for dry skin aan voor wat extra hydratatie.

Deze Kruidvat gezichtsmaskers kosten maar €0,99 per stuk en daar kun je twee keer mee doen: elk masker bestaat uit twee “porties” van in totaal 16 ml.. Ze zijn natuurlijk te koop bij Kruidvat filialen en hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties