logo
22 January 2015

LUSH The Kiss lipscrub

Gepost in beauty

lush the kiss, lush the kiss lipscrub, lush lipscrub, lush valentijnscollectie 2015, lush valentine 2015, lush valentine, lush valentine lipscrub, lush valentijn lipscrub, lush filialen, fashion is a party, fashion blog, beautyblog, lush the kiss review

Natuurlijk kan een lipscrub niet ontbreken in de valentijnscollectie van LUSH. Ik bedoel: als íets toepasselijk is op valentijnsdag, dan zijn het wel zachte lippen. Ik probeerde ‘The Kiss’: een lipscrub die bestaat uit bijvoorbeeld basterdsuiker, zeezout én rode eetbare hartjes.

Eetbaar ja, want LUSH zegt over haar The Kiss lipscrub: ‘Breng een beetje op je lippen aan, even scrubben met je vingertop, dan aflikken’. Je kunt de lipscrub dus echt opeten nadat je ermee hebt gescrubd. Of je Valentijn dat laten doen ;-).

lush the kiss, lush the kiss lipscrub, lush lipscrub, lush valentijnscollectie 2015, lush valentine 2015, lush valentine, lush valentine lipscrub, lush valentijn lipscrub, lush filialen, fashion is a party, fashion blog, beautyblog, lush the kiss review

Hoewel ik LUSH The Kiss super leuk vind door de hartjes, de rode kleur en de heerlijk zoete geur, vind ik ‘m wat minder dan mijn andere LUSH lipscrub: Bubblegum. The Kiss is namelijk wat grover, maar ook wat vaster: het is moeilijker om wat van de scrub uit het potje te halen en om deze gelijkmatig over de lippen te verdelen.

Ik weet niet of ik het zo helemaal goed omschrijf, maar Bubblegum is gewoon iets fijner (als in: minder grof) en plakkeriger qua substantie, waardoor ik ‘m praktischer vind werken. Wel vind ik The Kiss wat lekkerder ruiken (en smaken!): hij smaakt lekker zoet naar aardbei, maar nog altijd minder zoet dan de mierzoete Bubblegum.

LUSH The Kiss lipscrub / Fashion is a party

LUSH The Kiss lipscrub kost €9,65 voor 25 gram en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Je vindt ‘m hier in de LUSH webshop en natuurlijk bij LUSH filialen.

Heb jij wel eens een LUSH lipscrub geprobeerd? Welke is jouw favoriet?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties