logo
14 January 2015

LUSH Unicorn Horn Bubble Bar

Gepost in beauty

LUSH valentijnscollectie 2015, lush valentijn, lush valentijn bubble bars, lush unicorn horn bubble bar, lush unicorn horn, lush bad, lush valentine 2015, lush valentine 2015 review, lush valentijnscollectie 2015 review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Kerst ligt achter ons en dus ook die prachtige LUSH kerstcollectie. Gelukkig hoeven we niet lang te treuren: LUSH maakt ook collecties voor Valentijn namelijk. En die voor 2015 ligt al in de winkels op jou te wachten tot je ‘m komt kopen voor de grote dag: 14 februari.

Gisteravond ging ik weer speciaal voor jullie in bad om de Unicorn Horn Bubble Bar te testen: een “bruisbal” (zoals mijn vader ‘m zou noemen) die uiteraard geïnspireerd is op de unicorn. De Bubble Bar is een vrolijk gekleurde “hoorn” in blauw, geel, paars en met glittertjes, sterretjes en andere dingen die in een fantasiewereld horen waar éénhoorns bestaan.

Toen ik de vorige (eerste) keer met een LUSH Bubble Bar in bad ging ontdekte ik a) dat een Bubble Bar bubbelt (op die knisperende geluiden was ik nu dus gelukkig wel voorbereid) en b) dat je ‘m niet helemaal in één keer je bad hoeft te gooien, want dat is zonde en relatief duur. Ik ging dit keer dan ook alleen met het puntje van de Unicorn Horn Bubble Bar in bad.

LUSH valentijnscollectie 2015, lush valentijn, lush valentijn bubble bars, lush unicorn horn bubble bar, lush unicorn horn, lush bad, lush valentine 2015, lush valentine 2015 review, lush valentijnscollectie 2015 review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De Bubble Bar ruikt heerlijk fris en lenteachtig: er zit onder andere lavendel en neroli (een bloesem van een sinaasappelboom) in. De Unicorn Horn gaf overigens niet zoveel kleur af als ik had verwacht, waarschijnlijk omdat ik maar een klein stukje had gebruikt: het water werd slechts licht mintgroen. Hij maakt de huid heerlijk zacht, maar van LUSH verwacht ik ook niet anders.

Het enige puntje van kritiek dat ik kan noemen: dat bubbelen, daar zie ik het “nut” eigenlijk niet zo van in. De eerste keer is het wel grappig, maar daarna wordt het geknisper toch een beetje irritant, vind ik. In ieder geval voegt het wat mij betreft niets toe. Vinden jullie het leuk?

De LUSH Unicorn Horn Bubble Bar kost €5,25 voor 100 gram en is natuurlijk te koop bij LUSH filialen en hier in de webshop.

 Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties