logo
12 January 2015

Face of the Day met o.a. Make Up Store Gritty Led Lipgloss

Gepost in beauty

fashion is a party, face of the day, fashion blogger, beautyblog, make up store gritty lipgloss, bobbi brown long-wear gel eyeliner scotch, catrice lash couture single lashes, carmex moisturizing lip balm, face stockholm lip fix, too faced shadow insurance, bourjois contour clubbing waterproof up and brown, essence big bright eyes highlight it... pearly, nyc smokin' hot show time volume mascara, gosh defining brow gel, human+kind bb cream, nars radiant creamy concealer vanilla, anastasia beverly hills contour kit, catrice defining blush, winged eyeliner

Een tijd geleden zag ik deze Make Up Store Gritty Led Lipgloss op de site van Linda Hallberg. Ik was gelijk verliefd: wat een bijzondere lipgloss! Toen ik ‘m tegenkwam in de Make Up Store in Londen wist ik dan ook gelijk: díe wil ik hebben. De lipgloss is bruin met een soort blauwe/groene duochrome glitters. Ik draag ‘m nu op mijn “blote” lippen, maar ik denk dat de lipgloss nog mooier is over een lipstick heen. De glitters zullen dan nog beter tot hun recht komen, verwacht ik. Het zit echter nog niet zo in mijn systeem om meerdere lipproducten te dragen. Meestal draag ik toch gewoon één lipstick, gloss of balm.

fashion is a party, face of the day, fashion blogger, beautyblog, make up store gritty lipgloss, bobbi brown long-wear gel eyeliner scotch, catrice lash couture single lashes, carmex moisturizing lip balm, face stockholm lip fix, too faced shadow insurance, bourjois contour clubbing waterproof up and brown, essence big bright eyes highlight it... pearly, nyc smokin' hot show time volume mascara, gosh defining brow gel, human+kind bb cream, nars radiant creamy concealer vanilla, anastasia beverly hills contour kit, catrice defining blush, winged eyeliner

Ik had nog wimperstukjes liggen van Catrice en besloot deze eens te proberen. Echter, ik had niet gezien dat er drie verschillende maten in de verpakking zaten, dus mijn linkerstukje bleek veel langer dan mijn rechterstukje. Gelukkig kon ik van de linker gemakkelijk wat afknippen. Alleen in mijn buitenste ooghoeken heb ik een stukje aangebracht, maar ik vond toch dat het gelijk veel effect had. Ik wil het liefst vaker nepwimpers gaan dragen; steeds vaker zie ik bij anderen dat het een ooglook echt afmaakt. Echter, ik vind het nog best een stap om ze in het “gewone dagelijks leven” te dragen: dat voelt toch een beetje overdreven.

fashion is a party, face of the day, fashion blogger, beautyblog, make up store gritty lipgloss, bobbi brown long-wear gel eyeliner scotch, catrice lash couture single lashes, carmex moisturizing lip balm, face stockholm lip fix, too faced shadow insurance, bourjois contour clubbing waterproof up and brown, essence big bright eyes highlight it... pearly, nyc smokin' hot show time volume mascara, gosh defining brow gel, human+kind bb cream, nars radiant creamy concealer vanilla, anastasia beverly hills contour kit, catrice defining blush, winged eyelinerfashion is a party, face of the day, fashion blogger, beautyblog, make up store gritty lipgloss, bobbi brown long-wear gel eyeliner scotch, catrice lash couture single lashes, carmex moisturizing lip balm, face stockholm lip fix, too faced shadow insurance, bourjois contour clubbing waterproof up and brown, essence big bright eyes highlight it... pearly, nyc smokin' hot show time volume mascara, gosh defining brow gel, human+kind bb cream, nars radiant creamy concealer vanilla, anastasia beverly hills contour kit, catrice defining blush, winged eyeliner


Ik heb gebruikt:

Gezicht
human+kind BB Cream in ‘Light to Medium’ (kun je hier vinden)
NARS Radiant Creamy Concealer in ‘Vanilla’ (kun je hier vinden)
Anastasia Beverly Hills Contour Kit (kun je hier vinden)

Wangen
Catrice Defining Blush in ‘090 Manda-rine’

Wenkbrauwen
Too Faced Shadow Insurance (kun je hier vinden)
Maybelline Ultra-Brow Brush On Color in ‘light brown’ en ‘dark brown’
GOSH Defining Brow Gel in ‘003’

Ogen
Too Faced Shadow Insurance (kun je hier vinden)
Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner in ‘Black Scotch’ (kun je hier vinden)
Bourjois Contour Clubbing Waterproof in ’57 up and brown’ (kun je hier vinden)
essence Big Bright Eyes in ’02 highlight it… pearly’
Catrice Lash Couture Single Lashes
NYC Smokin’ Hot Show Time Volume Mascara in ‘849 Black’

Lippen
Carmex Moisturizing Lip Balm (kun je hier vinden)
FACE Stockholm Lip Fix
Make Up Store Led Lipgloss in ‘Gritty’ (kun je hier vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties