logo
19 January 2015

Modebloggers en auto’s

Gepost in fashion

gary pepper, the blonde salad, lily melrose, style by lynsee, blogger campaign car, seat mii by mango, fashion blogger, fashion is a party, fashion blogger car, style blogger car, lamborghini, besteonderdelen.nl, gesponsorde post

Ik moet bekennen: sinds ik mijn rijbewijs heb, heb ik een stuk meer interesse voor auto’s. Vóórdat ik op rijles ging was die interesse ongeveer 0, inmiddels roep ik regelmatig tegen Bas: ‘Hé, is dat niet die nieuwe *vul een automerk in*’.

Wat me sindsdien opvalt: net zoals kleding het image van een modeblogger bepaalt, bepaalt de auto waar ze mee gezien wordt dat eigenlijk net zo goed. Én vice versa, want bloggers worden meer en meer ingezet voor autocampagnes. Denk bijvoorbeeld aan de SEAT Mii by Mango campagne, die in Spanje groots werd aangepakt. Modebloggers worden steeds meer ‘stijlbloggers’ en een auto heeft tegenwoordig net zoveel met stijl te maken als dat kleding dat heeft.

Als je zoekt op modebloggers en auto’s, dan vind je twee rode lijnen: kleinere auto’s (op de één of andere manier worden die toch vooral aan vrouwen gelinkt) en retro auto’s (denk aan oude Cadillacs, maar ook aan de retro Fiat 500 en de MINI).

Ik vind auto’s echt een super tof decor voor outfitfoto’s. Ze zijn best veelzijdig om mee te poseren: je kunt erin, op, half uit, spelen met spiegels en met het raam… een auto geeft je een houding en bovendien staat een auto lekker stoer, vrij en onafhankelijk. Ook kan een auto een outfit echt versterken, wanneer de twee bij elkaar passen.

Wat is jouw favoriete auto?

– Dit is een gesponsorde post –

Bronnen foto’s:
Lily Melrose / Gary Pepper / The Blonde Salad / Style by Lynsee

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties