logo
1 January 2015

Hallo 2015!

Gepost in mijn outfits

hallo 2015, new year's eve look, a-symmetrische jurk, a-symmetrisch, asymmetric, asymmetric dress, little black dress, new years eve dress, h&m paris collection, h&m paris collection earring, wavy hair, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, zara boots, zara black suede knee boots, zara sale, zara overknee boots, all black, new year's eve outfit, fashion is a party outfit, fashion blogger, nepwimpers, bourjois dip dye 2 colour tone false lashes, zwarte blazerhallo 2015, new year's eve look, a-symmetrische jurk, a-symmetrisch, asymmetric, asymmetric dress, little black dress, new years eve dress, h&m paris collection, h&m paris collection earring, wavy hair, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, zara boots, zara black suede knee boots, zara sale, zara overknee boots, all black, new year's eve outfit, fashion is a party outfit, fashion blogger, nepwimpers, bourjois dip dye 2 colour tone false lashes, zwarte blazerhallo 2015, new year's eve look, a-symmetrische jurk, a-symmetrisch, asymmetric, asymmetric dress, little black dress, new years eve dress, h&m paris collection, h&m paris collection earring, wavy hair, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, zara boots, zara black suede knee boots, zara sale, zara overknee boots, all black, new year's eve outfit, fashion is a party outfit, fashion blogger, nepwimpers, bourjois dip dye 2 colour tone false lashes, zwarte blazerhallo 2015, new year's eve look, a-symmetrische jurk, a-symmetrisch, asymmetric, asymmetric dress, little black dress, new years eve dress, h&m paris collection, h&m paris collection earring, wavy hair, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, zara boots, zara black suede knee boots, zara sale, zara overknee boots, all black, new year's eve outfit, fashion is a party outfit, fashion blogger, nepwimpers, bourjois dip dye 2 colour tone false lashes, zwarte blazerhallo 2015, new year's eve look, a-symmetrische jurk, a-symmetrisch, asymmetric, asymmetric dress, little black dress, new years eve dress, h&m paris collection, h&m paris collection earring, wavy hair, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, zara boots, zara black suede knee boots, zara sale, zara overknee boots, all black, new year's eve outfit, fashion is a party outfit, fashion blogger, nepwimpers, bourjois dip dye 2 colour tone false lashes, zwarte blazerhallo 2015, new year's eve look, a-symmetrische jurk, a-symmetrisch, asymmetric, asymmetric dress, little black dress, new years eve dress, h&m paris collection, h&m paris collection earring, wavy hair, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, zara boots, zara black suede knee boots, zara sale, zara overknee boots, all black, new year's eve outfit, fashion is a party outfit, fashion blogger, nepwimpers, bourjois dip dye 2 colour tone false lashes, zwarte blazerhallo 2015, new year's eve look, a-symmetrische jurk, a-symmetrisch, asymmetric, asymmetric dress, little black dress, new years eve dress, h&m paris collection, h&m paris collection earring, wavy hair, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, zara boots, zara black suede knee boots, zara sale, zara overknee boots, all black, new year's eve outfit, fashion is a party outfit, fashion blogger, nepwimpers, bourjois dip dye 2 colour tone false lashes, zwarte blazerhallo 2015, new year's eve look, a-symmetrische jurk, a-symmetrisch, asymmetric, asymmetric dress, little black dress, new years eve dress, h&m paris collection, h&m paris collection earring, wavy hair, margiela at h&m, margiela at h&m blazer, zara boots, zara black suede knee boots, zara sale, zara overknee boots, all black, new year's eve outfit, fashion is a party outfit, fashion blogger, nepwimpers, bourjois dip dye 2 colour tone false lashes, zwarte blazer

Ik had gistermiddag nog geen idéé wat ik wilde dragen tijdens New Year’s Eve. Het had heel goed een onesie kunnen worden, want ik was gewoon thuis op de bank. Echter, ik wilde van de gelegenheid gebruik maken om weer eens kunstwimpers te dragen. Dat moet minstens zo’n twintig jaar geleden zijn en wat is een betere gelegenheid voor kunstwimpers dan NYE?

Met een onesie én nepwimpers op de bank werkt niet echt natuurlijk, dus ging ik toch maar voor een complete New Year’s Eve look. Totaal onvoorbereid was deze look dus; ik heb echt ter plekke maar wat gedaan. Toch vind ik het resultaat verrassend tof. Vooral door de oorbel. Het zijn eigenlijk gewoon twee oorbellen, maar één is er kapot en zodoende ontdekte ik dat ik één eigenlijk veel cooler vind staan.

Ik draag:

Bershka a-symmetrisch zwart jurkje (hier kun je een look alike vinden)
Margiela at H&M zwarte blazer (hier kun je een look alike vinden)
ZARA zwarte suède knielaarzen (hier kun je look alikes vinden)
H&M Paris Collection zilverkleurige oorbel (hier kun je look alikes vinden)
Bourjois Dip Dye 2 Colour Tone False Lashes (hier kun je look alikes vinden)
Models Own nagellak in ‘Aqua Violet’ (hier kun je Models Own vinden)
Milani Glitzy Glamour Lipgloss in ‘Endulging’ (hier kun je Milani vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties