logo
17 January 2015

OPI Romantically Involved en Shine for Me nagellak

Gepost in beauty

opi romantically involved, opi shine for me, opi fifty shades of grey, opi rode nagellak, opi glitternagellak, opi fifty shades of grey swatches, opi fifty shades of grey review, opi fifty shades of grey douglas, opi fifty shades of grey buy, opi fifty shades of grey kopen, fifty shades of grey film, fifty shades of grey nederland, fifty shades of grey nagellak, nail art, opi fifty shades of grey nail art, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Zoals ik laatst al schreef heeft OPI sinds kort een nagellakcollectie gebaseerd op de verfilming van Fifty Shades of Grey. Ik heb de miniset met alle zes de tinten en besloot een combinatie te maken van de rode lak Romantically Involved en de glitterlak Shine for Me.

Ik kwam op het idee omdat ik het leuk vond jullie OPI Romantically Involved te laten zien. Er is immers heel veel aandacht voor de grijze lakjes uit deze collectie; voor de enkele rode die erin zit een stuk minder. Logisch ook, want rode nagellak is heel standaard, maar níet als je er iets anders-dan-anders mee doet. Dat heb ik daarom geprobeerd te doen.

OPI Romantically Involved heb ik over mijn hele nagel aangebracht. Vervolgens bracht ik OPI Shine for Me erover heen aan, maar liet ik een flink ‘gat’ open tot mijn nagelriemen, zodat er bij mijn nagelriemen nog een rand van Romantically Involved te zien zou zijn. Op deze manier doet het rood mij een beetje denken aan bloed en ook al klinkt dat wat creepy; het past best goed bij het ‘Fifty Shades of Grey’ thema, toch?

Of ik deze combi echt zo móói vind, weet ik niet. Van een afstand lijkt het namelijk inderdaad een beetje alsof ik heel ontsteken of bloederige nagelriemen heb, haha. Maar het was een leuk experiment, wat mij betreft!

De OPI Fifty Shades of Grey collectie is hier verkrijgbaar bij Douglas. De mini’s (die ik hier heb gebruikt) kosten €29,95 voor zes stuks.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties