logo
31 January 2015

Outfit recap januari

Gepost in mijn outfits

outfit recap, outfit recap januari, fashion is a party, outfit recap januari fashion is a party, fashion blogger, winter outfit, new year's eve, new year's eve outfit, adidas stan smith sneakers, timberland boots, all black, skinny jeans, double breasted coat, knitted suit, ugg australia, alexander wang x h&m, sneeuw outfit, snow outfit, h&m trend, converse all star rubberoutfit recap, outfit recap januari, fashion is a party, outfit recap januari fashion is a party, fashion blogger, winter outfit, new year's eve, new year's eve outfit, adidas stan smith sneakers, timberland boots, all black, skinny jeans, double breasted coat, knitted suit, ugg australia, alexander wang x h&m, sneeuw outfit, snow outfit, h&m trend, converse all star rubberoutfit recap, outfit recap januari, fashion is a party, outfit recap januari fashion is a party, fashion blogger, winter outfit, new year's eve, new year's eve outfit, adidas stan smith sneakers, timberland boots, all black, skinny jeans, double breasted coat, knitted suit, ugg australia, alexander wang x h&m, sneeuw outfit, snow outfit, h&m trend, converse all star rubberoutfit recap, outfit recap januari, fashion is a party, outfit recap januari fashion is a party, fashion blogger, winter outfit, new year's eve, new year's eve outfit, adidas stan smith sneakers, timberland boots, all black, skinny jeans, double breasted coat, knitted suit, ugg australia, alexander wang x h&m, sneeuw outfit, snow outfit, h&m trend, converse all star rubberoutfit recap, outfit recap januari, fashion is a party, outfit recap januari fashion is a party, fashion blogger, winter outfit, new year's eve, new year's eve outfit, adidas stan smith sneakers, timberland boots, all black, skinny jeans, double breasted coat, knitted suit, ugg australia, alexander wang x h&m, sneeuw outfit, snow outfit, h&m trend, converse all star rubberoutfit recap, outfit recap januari, fashion is a party, outfit recap januari fashion is a party, fashion blogger, winter outfit, new year's eve, new year's eve outfit, adidas stan smith sneakers, timberland boots, all black, skinny jeans, double breasted coat, knitted suit, ugg australia, alexander wang x h&m, sneeuw outfit, snow outfit, h&m trend, converse all star rubberoutfit recap, outfit recap januari, fashion is a party, outfit recap januari fashion is a party, fashion blogger, winter outfit, new year's eve, new year's eve outfit, adidas stan smith sneakers, timberland boots, all black, skinny jeans, double breasted coat, knitted suit, ugg australia, alexander wang x h&m, sneeuw outfit, snow outfit, h&m trend, converse all star rubberoutfit recap, outfit recap januari, fashion is a party, outfit recap januari fashion is a party, fashion blogger, winter outfit, new year's eve, new year's eve outfit, adidas stan smith sneakers, timberland boots, all black, skinny jeans, double breasted coat, knitted suit, ugg australia, alexander wang x h&m, sneeuw outfit, snow outfit, h&m trend, converse all star rubberoutfit recap, outfit recap januari, fashion is a party, outfit recap januari fashion is a party, fashion blogger, winter outfit, new year's eve, new year's eve outfit, adidas stan smith sneakers, timberland boots, all black, skinny jeans, double breasted coat, knitted suit, ugg australia, alexander wang x h&m, sneeuw outfit, snow outfit, h&m trend, converse all star rubber

Mijn outfit recap van januari. De eerste outfit van januari was mijn New Year’s Eve outfit. Oudejaarsavond lijkt alweer zo lang geleden… Heb jij dat ook?

Die NYE outfit is ook gelijk mijn favoriet van deze maand, maar ja: op die outfit heb ik het meest mijn best gedaan, dus dat is eigenlijk een beetje vals spelen. Na mijn New Year’s Eve look vind ik de outfit met mijn off white jas (och, ik houd zo van die jas) en zwarte Acne pistol look alikes het mooiste. Ook de outfits met mijn Alexander Wang x H&M jas vind ik erg leuk.

Wat vinden jullie van deze nieuwe outfit recap? Veel verschillende stijlen in deze post weer hè? Welke outfit spreekt je het meeste aan?

P.S. Klik op de foto’s om de bijbehorende outfitposts te kijken!

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties