logo
30 January 2015

Pointy flats

Gepost in fashion

pointy flats, fashion is a party, fashion blogger, mango, asos, luipaardprint, flatjes, ballerina's, goedkope flatjes, asos flats, mango flats, beige flatjes, rode flatjes, zwarte flatjes, damesschoenen, schoenentrends zomer 2015
Eerste rij: zwartrood / beige
Tweede rij: nude / luipaard / zwartIk heb het gevoel dat ze een grote lente-/zomertrend gaan worden: pointy flats.

Ik weet nog dat ik – toen ik op de middelbareschool zat- alle schoenen met punten verafschuwde. Dat was in de tijd dat ze heel erg “uit” waren en alles aan je voeten rond en stomp moest zijn. Dat is nu wel anders: de meeste pumps bij grote webshops hebben juíst weer punten en ook de flatjes gaan (waarschijnlijk dankzij Céline) ook allemaal weer de puntige kant op.

Bovenstaande twee modellen pointy flats spotte ik in drie kleuren bij ASOS en MANGO. Vooral die van ASOS zijn super betaalbaar! Mocht je dus nog een basic nude of zwart zomerschoentje zoeken of juist voor bold willen gaan met luipaardprint, dan weet je waar je moet zijn.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties