logo
18 January 2015

poww. beanie

Gepost in mijn outfits

poww., poww. beanie, poww. beanies, poww.eu, poww. webshop, poww. muts, amsterdam, wollen muts, beanie pompom, pompom, poww. wave. beanie, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blog, muts kwaliteit, warme muts

Ik heb dit seizoen nog maar heel weinig beanies gedragen. Geen idee waar het aan ligt, want ik vind beanies heel erg leuk. En ze zijn ideaal met nat weer vind ik: je haar doen heeft dan toch geen zin, dus je doet een beanie op en bent klaar.

Door poww. droeg ik vorig (regenachtig) weekend in Amsterdam eindelijk weer eens een beanie: je kon al een sneak peek zien op Instagram.

Deze vrolijke beanie met pompom vond ik vooral heel vrolijk, maar hij blijkt ook nog eens heerlijk te zitten: je merkt echt kwaliteitsverschil.

De “pasvorm” is top namelijk: de muts zit strak (maar niet te strak) om mijn hoofd en blijft veel beter zitten dan mijn andere beanies. En ik heb het goed kunnen testen, want je weet hoe hard het vorig weekend waaide…

Ook is het materiaal onderscheidend. Deze beanie bestaat, in tegenstelling tot de meeste beanies, voor 60% uit wol en dat verschil merk je: hij is super warm.

Ik laat jullie gauw de hele outfitpost zien met mijn poww. wave. beanie. Stay tuned!

– Dit is een gesponsorde post –

Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties