logo
24 January 2015

Rouge Bunny Rouge Nocturnal Ink Satin Eyeliner

Gepost in beauty

Rouge Bunny Rouge Nocturnal Ink Satin Eyeliner, rouge bunny rouge, rouge bunny rouge nederland, rouge bunny rouge eyeliner, liquid eyeliner, burberry eyeliner, tip eyeliner, black eyeliner, high end eyeliner, Rouge Bunny Rouge Nocturnal Ink Satin Eyeliner review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Rouge Bunny Rouge is een prachtig high end merk – voor zover ik al op verschillende internationale blogs heb gezien – dat in Nederland wat mij betreft veel te weinig aandacht krijgt. Ik voelde me geroepen om daar verandering in te brengen. Al is het maar omdat het logo van Rouge Bunny Rouge uit twee konijnen bestaat.

Ik probeerde de Rouge Bunny Rouge Nocturnal Ink Satin Eyeliner en moest erg denken aan mijn Burberry eyeliner, waar ik een tijdje geleden over schreef. Omdat het hetzelfde soort product is, maar ook omdat ik in de praktijk echt amper verschil merk tussen de twee.

Rouge Bunny Rouge Nocturnal Ink Satin Eyeliner, rouge bunny rouge, rouge bunny rouge nederland, rouge bunny rouge eyeliner, liquid eyeliner, burberry eyeliner, tip eyeliner, black eyeliner, high end eyeliner, Rouge Bunny Rouge Nocturnal Ink Satin Eyeliner review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik schreef dat ik de Burberry eyeliner erg fijn vind en dat vind ik van de Rouge Bunny Rouge eyeliner ook, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik ze beiden waarschijnlijk niet helemaal (meer) zo gebruik als de bedoeling is. Ik breng de eyeliner namelijk niet vanuit de tip op mijn ooglid aan, maar druk eerst hard met de tip op mijn hand en dip dan met de punt van mijn eyeliner in de vloeistof op mijn hand. Ik heb gemerkt dat ik ze zo het fijnste vind werken.

Uit het puntje van de eyeliner komt namelijk maar weinig vloeistof, waardoor de eyeliner direct op het ooglid stroef aanbrengt. Als ik harder druk dan heb ik daar geen last van, maar dan komt de vloeistof ongecontroleerd naar buiten en kan ik de lijn niet goed doseren. Snappen jullie ‘m nog?

Rouge Bunny Rouge Nocturnal Ink Satin Eyeliner, rouge bunny rouge, rouge bunny rouge nederland, rouge bunny rouge eyeliner, liquid eyeliner, burberry eyeliner, tip eyeliner, black eyeliner, high end eyeliner, Rouge Bunny Rouge Nocturnal Ink Satin Eyeliner review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Je kunt met deze Rouge Bunny Rouge Nocturnal Ink Satin Eyeliner precies werken en de eyeliner is mooi zwart. Ook blijft hij goed zitten. Het zou echter ideaal zijn als je ‘m rechtstreeks vanuit de tip kunt aanbrengen. Ik weet niet zeker of dit een kwaaltje is van alle dit type eyeliners of niet, aangezien mijn enige vergelijkbare eyeliner hetzelfde doet. Of zou het aan mij liggen (geen idee hoe dan, maar ik wil het niet gelijk uitsluiten): bij andere reviews lees ik niets over zulke issues en beide eyeliners zijn niet van de minste merken tenslotte.

Laat me vooral jullie thoughts weten, ik ben benieuwd!

De Rouge Bunny Rouge Nocturnal Ink Satin Eyeliner kost €27,- en is bijvoorbeeld hier te koop via de webshop van Rouge Bunny Rouge.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties