logo
25 January 2015

Sneakerboots

Gepost in mijn outfits

sneakerboots, nike sneakerboots, nike air max 1 sneakerboots, sneaker boots, nike sneaker boots, purple scarf, alexander wang x h&m coat, alexander wang x h&m jas, alexander wang x h&m quilted coat, alexander wang x h&m donsjack, skinny jeans, zara skinny jeans, h&m trend mintgroene trui, h&m trend mint green sweater, h&m trend mint green jumper, fashion blogger, fashion is a party, sneeuw, snow, outfit of the day, fashion is a party, fashion blogger, sneeuw januari 2015, outfit snowsneakerboots, nike sneakerboots, nike air max 1 sneakerboots, sneaker boots, nike sneaker boots, purple scarf, alexander wang x h&m coat, alexander wang x h&m jas, alexander wang x h&m quilted coat, alexander wang x h&m donsjack, skinny jeans, zara skinny jeans, h&m trend mintgroene trui, h&m trend mint green sweater, h&m trend mint green jumper, fashion blogger, fashion is a party, sneeuw, snow, outfit of the day, fashion is a party, fashion blogger, sneeuw januari 2015, outfit snowsneakerboots, nike sneakerboots, nike air max 1 sneakerboots, sneaker boots, nike sneaker boots, purple scarf, alexander wang x h&m coat, alexander wang x h&m jas, alexander wang x h&m quilted coat, alexander wang x h&m donsjack, skinny jeans, zara skinny jeans, h&m trend mintgroene trui, h&m trend mint green sweater, h&m trend mint green jumper, fashion blogger, fashion is a party, sneeuw, snow, outfit of the day, fashion is a party, fashion blogger, sneeuw januari 2015, outfit snowsneakerboots, nike sneakerboots, nike air max 1 sneakerboots, sneaker boots, nike sneaker boots, purple scarf, alexander wang x h&m coat, alexander wang x h&m jas, alexander wang x h&m quilted coat, alexander wang x h&m donsjack, skinny jeans, zara skinny jeans, h&m trend mintgroene trui, h&m trend mint green sweater, h&m trend mint green jumper, fashion blogger, fashion is a party, sneeuw, snow, outfit of the day, fashion is a party, fashion blogger, sneeuw januari 2015, outfit snowsneakerboots, nike sneakerboots, nike air max 1 sneakerboots, sneaker boots, nike sneaker boots, purple scarf, alexander wang x h&m coat, alexander wang x h&m jas, alexander wang x h&m quilted coat, alexander wang x h&m donsjack, skinny jeans, zara skinny jeans, h&m trend mintgroene trui, h&m trend mint green sweater, h&m trend mint green jumper, fashion blogger, fashion is a party, sneeuw, snow, outfit of the day, fashion is a party, fashion blogger, sneeuw januari 2015, outfit snowsneakerboots, nike sneakerboots, nike air max 1 sneakerboots, sneaker boots, nike sneaker boots, purple scarf, alexander wang x h&m coat, alexander wang x h&m jas, alexander wang x h&m quilted coat, alexander wang x h&m donsjack, skinny jeans, zara skinny jeans, h&m trend mintgroene trui, h&m trend mint green sweater, h&m trend mint green jumper, fashion blogger, fashion is a party, sneeuw, snow, outfit of the day, fashion is a party, fashion blogger, sneeuw januari 2015, outfit snow

Gisterochtend werd ik verrast door de sneeuw. En dus vroeg ik Vera – bij wie ik in Arnhem bij haar ouders langs zou gaan – of we outfitfoto’s konden maken. Ook Vera vond dat wit wel een romantisch decor, dus zo gevraagd, zo gedaan.

Mijn sneakerboots zijn perfect in de sneeuw: ik krijg er totaal geen koude voeten in en ze zijn volgens mij aardig waterproof.

De cropped trui, daarentegen, is wat minder geschikt voor deze winterse temperaturen. Gezien haar lengte, bedoel ik. Ik heb met deze trui altijd veel moeite ‘m te combineren: ik heb niet zoveel high waisted kledingstukken, zeker niet zó high waisted dat ze samen met de trui mijn hele romp bedekken. Dat betekent dat wat ik eronder draag zichtbaar is en dat vind ik eigenlijk altijd lelijk. Daarom besloot ik er deze keer maar gewoon niets onder te doen en mijn dikke Wang jas te dragen ter compensatie. Ging prima, alleen binnen was het een beetje fris.

Ik draag:

H&M Trend mintgroene cropped trui (hier kun je een look alike vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Alexander Wang x H&M zilvergrijze gewatteerde jas (hier kun je een look alike vinden)
H&M paarse sjaal (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Max 1 Sneakerboots (kun je hier vinden)
Sleek Mystic en Illamasqua Kontrol lipstick (hier kun je Sleek en hier kun je Illamasqua vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Vera Lucker.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties