logo
15 January 2015

Soap & Glory The Daily Smooth Body Butter

Gepost in beauty

soap & glory, soap & glory nederland, soap & glory the daily smooth body butter, soap & glory body butter, soap & glory boots, soap & glory the daily smooth body butter review, soap & glory skin care, soap & glory kopen, soap & glory buy, soap & glory international, londen, boots londen, soap & glory londen, hydraterende body butter, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

In Londen ben ik in heel wat Boots winkels geweest en daar liep ik telkens tegen het merk Soap & Glory aan. Een merk waar ik al wel eens van gehoord had en waarvan ik wist dat het in Nederland niet verkrijgbaar is. Toch vind ik het leuk om over het Soap & Glory product dat ik meenam te schrijven voor jullie. Want ook al kun je er vanuit Nederland niet aankomen, Soap & Glory is wel te koop in Engeland en Duitsland en ik weet dat velen van jullie daar wel eens komen.

Soap & Glory is een grappig, retro skin care en make-up merk met super leuke verpakkingen. Omdat ik uit het Soap & Glory make-up schap écht niet kon kiezen, besloot ik maar voor een ‘die kan ik altijd wel gebruiken’ skin care product te gaan: de Soap & Glory The Daily Smooth Body Butter. En oké: ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel gewoon erg getriggerd was door de ‘amazingly-effect dry skin formula’ belofte op de verpakking.

soap & glory, soap & glory nederland, soap & glory the daily smooth body butter, soap & glory body butter, soap & glory boots, soap & glory the daily smooth body butter review, soap & glory skin care, soap & glory kopen, soap & glory buy, soap & glory international, londen, boots londen, soap & glory londen, hydraterende body butter, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Toen ik deze body butter voor het eerst gebruikte viel hij me een beetje tegen, eerlijk gezegd. Dat had er ook wel mee te maken dat ik hiervoor LUSH Celebrate heb gebruikt en dat is wat mij betreft echt de allerlekkerste/-fijnste body butter ever. De lat lag dus hoog. Nee, mijn eerste indruk van deze body butter was: ‘meeeh, het is gewoon een drogisterij body butter’. Niet dat er iets mis is met body butters van de drogist, maar als je dus net weer even aan LUSH gewend bent geraakt, dan ben je gewoon verwend geworden en dan mis je het verse. Ik in ieder geval wel.

soap & glory, soap & glory nederland, soap & glory the daily smooth body butter, soap & glory body butter, soap & glory boots, soap & glory the daily smooth body butter review, soap & glory skin care, soap & glory kopen, soap & glory buy, soap & glory international, londen, boots londen, soap & glory londen, hydraterende body butter, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Echter, ik merkte al gauw dat van de paar body butters die ik open had staan en die ik normaal gesproken afwissel, ik steeds maar weer naar deze greep. Ik weet niet precies waardoor mijn opvatting over The Daily Smooth Body Butter veranderde, maar ik begon steeds meer aan de geur en textuur te wennen. Echter, waardoor ik The Daily Smooth vooral toch wel kon waarderen, is dat hij doet wat hij belooft: hij maakt de huid zacht en goed gevoed en gehydrateerd. Niet voor een half uurtje, maar echt de hele dag. Voor iemand met een hele droge huid, zoals ik, is dat echt wel een verademing.

Echter, ik blijf toch ook bij mijn standpunt dat het voor mij iets te veel een “drogist butter” is: de geur is zeker niet vies, maar wel ietwat chemisch, de verpakking wel grappig, maar ook ronduit cheap (en onhandig – verpakkingen à la tandpasta zouden verboden moeten worden!) en de prijs is voor een product van de drogist ook niet super aantrekkelijk: £9,-.

Ik weet het: ik spreek mezelf een beetje tegen in deze post. Maar mijn gevoelens bij deze body butter zíjn ook een beetje tegenstrijdig. In ieder geval ben ik niet zo enthousiast over The Daily Smooth als bijvoorbeeld deze reviews zijn. Maar ik steek mijn hand er ook niet voor in het vuur dat ik ‘m stiekem toch niet weer opnieuw koop wanneer ik ooit weer eens in Duitsland of Engeland ben.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties