logo
20 January 2015

Stan Smith en poww.

Gepost in mijn outfits

stan smith, adidas stan smith sneakers, adidas stan smith trainers, stan smith sneakers, stan smith sneakers kopen, knitted suit, zara knitted suit, alexander wang x h&m, alexander wang x h&m coat, poww., poww. beanie, poww.eu, vrolijke beanie, warme beanie, amsterdam, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion is a party, mijn outfits, bomber jack, alexander wang x h&m coat, winterjas, muts, gebreide mutsstan smith, adidas stan smith sneakers, adidas stan smith trainers, stan smith sneakers, stan smith sneakers kopen, knitted suit, zara knitted suit, alexander wang x h&m, alexander wang x h&m coat, poww., poww. beanie, poww.eu, vrolijke beanie, warme beanie, amsterdam, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion is a party, mijn outfits, bomber jack, alexander wang x h&m coat, winterjas, muts, gebreide mutsstan smith, adidas stan smith sneakers, adidas stan smith trainers, stan smith sneakers, stan smith sneakers kopen, knitted suit, zara knitted suit, alexander wang x h&m, alexander wang x h&m coat, poww., poww. beanie, poww.eu, vrolijke beanie, warme beanie, amsterdam, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion is a party, mijn outfits, bomber jack, alexander wang x h&m coat, winterjas, muts, gebreide mutsstan smith, adidas stan smith sneakers, adidas stan smith trainers, stan smith sneakers, stan smith sneakers kopen, knitted suit, zara knitted suit, alexander wang x h&m, alexander wang x h&m coat, poww., poww. beanie, poww.eu, vrolijke beanie, warme beanie, amsterdam, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion is a party, mijn outfits, bomber jack, alexander wang x h&m coat, winterjas, muts, gebreide mutsStan en poww. / Fashion is a partystan smith, adidas stan smith sneakers, adidas stan smith trainers, stan smith sneakers, stan smith sneakers kopen, knitted suit, zara knitted suit, alexander wang x h&m, alexander wang x h&m coat, poww., poww. beanie, poww.eu, vrolijke beanie, warme beanie, amsterdam, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion is a party, mijn outfits, bomber jack, alexander wang x h&m coat, winterjas, muts, gebreide muts

Ik vind ze een goede match: de klassieke Stan Smith sneakers en mijn nieuwe poww. beanie. Oud en nieuw zijn immers contrasten van elkaar en contrasten werken altijd goed in een outfit.

Deze outfit vond ik best een beetje risky. Het is zo’n outfit die ik aantrek en waarvan ik vervolgens denk: misschien moet ik maar geen spiegel tegenkomen, want misschien moet ik dan bij nader inzien constateren dat ik hier totaal niet blij van word. Maar ik word er eigenlijk best blij van deze foto’s terug te zien: ik vind dat mijn knitted suit op deze manier goed tot zijn recht komt en ik vind de outfit mooi in balans.

Doordat de beanie uit felle kleuren bestaat, wilde ik ‘m combineren in een stoere en klassieke outfit, zodat mijn outfit niet te druk of girly zou worden. Toch wilde ik ‘m ook niet met bijvoorbeeld een verder all black outfit combineren, want dat vond ik weer een beetje te voor de hand liggend.

Ik ben tevreden over het compromis dat ik heb gevonden. Jij?

Ik draag:

ZARA grijze knitted suit (hier en hier kun je een look alike vinden)
adidas Stan Smith sneakers (kun je hier vinden)
Alexander Wang x H&M grijze gewatteerde jas (hier kun je een look alike vinden)
poww. wave beanie (kun je hier vinden)

Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties