logo
31 January 2015

Suede A-Line Skirt

Gepost in fashion

suede a-line skirt, suede a-line skirt asos, asos a-line skirt in suede, suede rokje, a-lijn rokje, a-lijn jurkje, asos stylist, megan asos, burgundy skirt, yellow skirt, mustard skirt, fashion blogger, fashion is a party

Ik ben niet zo’n enorme fan van A-lijn rokjes. A-lijn jurkjes vind ik vaak wél leuk, maar rokjes met A-lijn vind ik al gauw een beetje tuttig ofzo. Al weet ik niet of dat het goede woord is, want ik vind kokerrokken meestal wel heel mooi en die kun je ook best tuttig noemen.

Echter, toen ik deze Suede A-Line Skirt van ASOS spotte bij ASOS stylist Megan op Instagram, vond ik ze gelijk echt super leuk staan bij haar. Ik denk mede omdat ze suède zijn en daarom wat stoerder. De burgundy kleur vind ik erg mooi voor de winter, terwijl ik de gele juist weer leuk vind voor het voorjaar.

Wat vind jij van deze Suede A-line Skirt? Welke kleur vind je mooier?

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties