logo
17 January 2015

The Body Shop Hemp Soap On A Rope

Gepost in beauty

hennepzeep, hemp soap, the body shop hemp soap on a rope, soap on a rope, tbs soap on a rope, the body shop soap on a rope, zeep aan een koort, hennepolie, zeep die de huid niet uitdroogt, zeep droge huid, bodylotion droge huid, douchegel droge huid, the body shop hemp producten, the body shop hennep, the body shop wiet, the body shop unisex, the body shop hemp body butter, lush zeep, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Eerlijk gezegd: toen ik The Body Shop Hemp Soap On A Rope voor het eerst zag, vroeg ik me echt af wat dít nu weer was. Op de één of andere manier vond ik het product niet zo bij The Body Shop passen. Inhoudelijk wel hoor, maar qua uitstraling minder: het product ziet er heel stoer uit en ik dacht dan ook in eerste instantie dat het alleen voor mannen bedoeld was. Dat bleek niet zo te zijn: The Body Shop Hemp Soap On A Roap is een unisex product, dat voor zowel mannen als vrouwen op de markt is gebracht. Nu ik de zeep zelf geprobeerd heb, vind ik het inderdaad een heel ‘neutraal’ product (maar toch ga ik ‘m mooi niet met Bas delen, hahaha!).

Het tweede wat ik over deze Soap On A Rope dacht was: een zeep aan een touw, dat is geniaal! Sinds ik LUSH zeep heb, heb ik ook een zeepbakje, maar ik heb áltijd ruzie met dat ding. Ik vind LUSH zeep heerlijk, maar niet het meest praktisch. Ik was dan ook super blij en vond het heel slim dat je deze zeep op kunt hangen.

hennepzeep, hemp soap, the body shop hemp soap on a rope, soap on a rope, tbs soap on a rope, the body shop soap on a rope, zeep aan een koort, hennepolie, zeep die de huid niet uitdroogt, zeep droge huid, bodylotion droge huid, douchegel droge huid, the body shop hemp producten, the body shop hennep, the body shop wiet, the body shop unisex, the body shop hemp body butter, lush zeep, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

En dan die hennep: wat ik daarvan moest denken, wist ik echt niet. Blijkbaar is hennepolie (die uiteraard verwerkt is in deze hennepzeep) heel goed voor de huid, maar ik had er nog nooit van gehoord.

Deze zeep moet zacht en niet uitdrogend zijn, speciaal voor de heel droge huid. Jullie weten inmiddels dat ik de niet-zo-trotse bezitter ben van zo’n huid, dus kon ik goed testen of The Body Shop waarmaakt wat ze schrijft over deze zeep. Dat doet ze zeker! Deze zeep voelt echt aan als een bodylotion voor onder de douche. Hij is super voedend en maakt de huid inderdaad heel zacht.

Het enige minpuntje aan deze zeep: er zit geen lekker geurtje aan. De geur die je ruikt is heel subtiel en vrij neutraal, maar zeker geen geur waar je al zin in hebt voordat je onder de douche springt. Daarom gebruik ik deze zeep in de praktijk vaak in combinatie met een lekker ruikende douchegel, voor een extra fris gevoel als ik uit de douche kom.

hennepzeep, hemp soap, the body shop hemp soap on a rope, soap on a rope, tbs soap on a rope, the body shop soap on a rope, zeep aan een koort, hennepolie, zeep die de huid niet uitdroogt, zeep droge huid, bodylotion droge huid, douchegel droge huid, the body shop hemp producten, the body shop hennep, the body shop wiet, the body shop unisex, the body shop hemp body butter, lush zeep, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Hoe dan ook is dit een product dat ik zeker opnieuw zou kopen (en het liefst de bijbehorende Body Butter erbij, als deze net zo voedend is!). En wil ik bij deze een oproep doen aan LUSH: niets voor jullie, zo’n Soap On A Rope?

The Body Shop Hemp Soap On A Rope kost €9,- voor een stuk van 150 gram. Je vindt ‘m hier in de TBS webshop en natuurlijk in de filialen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties