logo
29 January 2015

Tom Ford Lips & Boys Henry lipstick

Gepost in beauty

tom ford, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys henry, tom ford lips & boys nudes to browns, tom ford henry, tom ford lipstick, tom ford nederland, tom ford beauty nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, selfridges, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys henry review

Een tijdje geleden liet ik Tom Ford Lips & Boys Rafael al zien. Ook Henry is een lipstick uit de Tom Ford Lips & Boys collectie. Een prachtige tint, die caramelbruin is met misschien een vleugje taupe. Echt een tint voor mij en daarnaast vooral ook een tint voor de herfst, maar zeker ook prachtig met sneeuw als achtergrond ;-).

tom ford, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys henry, tom ford lips & boys nudes to browns, tom ford henry, tom ford lipstick, tom ford nederland, tom ford beauty nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, selfridges, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys henry reviewtom ford, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys henry, tom ford lips & boys nudes to browns, tom ford henry, tom ford lipstick, tom ford nederland, tom ford beauty nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, selfridges, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys henry review

Kijk dan, die huls! Super strak en chic! I love it! Tom Ford is een merk dat pure luxe uitstraalt, wat mij betreft.

Tom Ford Lips & Boys Henry lipstick / Fashion is a partytom ford, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys henry, tom ford lips & boys nudes to browns, tom ford henry, tom ford lipstick, tom ford nederland, tom ford beauty nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, selfridges, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys henry review

Op deze foto’s lijkt het misschien of de lipstick iets doorschijnt, maar dat vond ik in het echt niet. Tom Ford Lips & Boys Henry is goed gepigmenteerd, lekker zacht en romig – meer dan Rafael-, maar blijft daardoor iets minder lang zitten dan haar rode zusje.

Tom Ford Lips & Boys Henry behoort tot de ‘nudes to browns’ categorie uit de Tom Ford Lips & Boys collectie. Deze collectie is in Nederland bijna niet (meer) te krijgen, maar is bijvoorbeeld nog wel te koop bij Selfridges. De Lips & Boys lipsticks zijn geen full size lipsticks, maar je zult er alsnog een hele tijd mee doen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties