logo
7 January 2015

Tom Ford Lips & Boys Lip Color Rafael

Gepost in beauty

tom ford, tom ford beauty, tom ford cosmetics, tom ford beauty, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys collection, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys review, tom ford lips & boys corals to oranges, tom ford lips & boys rafael, oranje lipstick, rode lipstick, tom ford travel size lipstick, high end lipstick, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Heb je al gehoord over de Tom Ford Lips & Boys collectie? Een limited edition lipstickcollectie die vlak voor Kerst is gelanceerd en die bestaat uit maar liefst vijftig lipsticks. De collectie is verdeeld over negen “families”. Rafael hoort bij de categorie ‘corals to oranges’. Ik vind het meer een rode dan een oranje lipstick, maar vooruit: het is een oranjerode lipstick.

Relevant om te vertellen is dat het geen full size lipsticks zijn, maar ‘travel size tubes’. Toen ik deze lipstick uitpakte, had ik ook echt even zoiets van: ‘Aah, wat schattig, wat is ie klein!’. Maarrrr, het is niet zo dat je heel weinig product krijgt hoor! Natuurlijk minder dan wanneer je een full size lipstick koopt, maar ik heb de lipstick even helemaal “opgedraaid” en denk dat ik er alsnog tijden mee vooruit kan. Sowieso kan ik het me niet heugen dat ik ooit een lipstick opmaakte eigenlijk (kan er ook aan liggen dat ik er niet te weinig heb…). Zelfs mijn geliefde Dior Rouge lipstick, wat mijn eerste lipstick ooit was en die ik al jáááren heb, is nog niet op (wel bijna ;-)).

tom ford, tom ford beauty, tom ford cosmetics, tom ford beauty, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys collection, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys review, tom ford lips & boys corals to oranges, tom ford lips & boys rafael, oranje lipstick, rode lipstick, tom ford travel size lipstick, high end lipstick, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Anyway, die Dior lipstick is al mijn favoriete rode lipstick sinds ik lipstick gebruik, maar ik ben bang dat die nu toch echt stevige concurrentie heeft. Because oh my, I think I just landed in lipstick heaven! 

tom ford, tom ford beauty, tom ford cosmetics, tom ford beauty, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys collection, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys review, tom ford lips & boys corals to oranges, tom ford lips & boys rafael, oranje lipstick, rode lipstick, tom ford travel size lipstick, high end lipstick, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Deze lipstick is echt perfect. De textuur is zacht, maar niet te zacht. De kleur vind ik echt geweldig. Natuurlijk, het is de zoveelste kleur rood, maar het is zo’n frisse, jonge kleur rood. De meeste rode lipsticks zijn een stuk chiquer. Verder blijft hij erg goed zitten en is de huls uiteraard very classy.

Het zou totaal overdreven zijn, maar jeetje: wat jammer dat ik ze niet alle vijftig heb (hihi).

tom ford, tom ford beauty, tom ford cosmetics, tom ford beauty, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys collection, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys review, tom ford lips & boys corals to oranges, tom ford lips & boys rafael, oranje lipstick, rode lipstick, tom ford travel size lipstick, high end lipstick, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Tom Ford is in Nederland niet zo gemakkelijk verkrijgbaar (alleen De Bijenkorf wil nog wel eens wat hebben) en Rafael kun je vanuit Nederland dan ook alleen nog bestellen bij Selfridges, voor zover ik weet. Parfuma heeft ook nog een paar Lips & Boys lipsticks, maar de meesten zijn daar al uitverkocht.

Tom Ford Lips & Boys Lip Color Rafael kost €29,- of £26,-.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties