logo
5 January 2015

XL

Gepost in mijn outfits

XL, XL sjaal, timberlands, timberland boots, jeans, skinny jeans, grote sjaal, zara sjaal, grijze sjaal, warme sjaal, noosa-amsterdam, sneeuw 2014, sneeuw winter 2014, sneeuw in arnhem, blauwe trui, timberland nubuck boots, fashion is a party outfits, winter outfit, fashion bloggerXL, XL sjaal, timberlands, timberland boots, jeans, skinny jeans, grote sjaal, zara sjaal, grijze sjaal, warme sjaal, noosa-amsterdam, sneeuw 2014, sneeuw winter 2014, sneeuw in arnhem, blauwe trui, timberland nubuck boots, fashion is a party outfits, winter outfit, fashion bloggerXL, XL sjaal, timberlands, timberland boots, jeans, skinny jeans, grote sjaal, zara sjaal, grijze sjaal, warme sjaal, noosa-amsterdam, sneeuw 2014, sneeuw winter 2014, sneeuw in arnhem, blauwe trui, timberland nubuck boots, fashion is a party outfits, winter outfit, fashion bloggerXL, XL sjaal, timberlands, timberland boots, jeans, skinny jeans, grote sjaal, zara sjaal, grijze sjaal, warme sjaal, noosa-amsterdam, sneeuw 2014, sneeuw winter 2014, sneeuw in arnhem, blauwe trui, timberland nubuck boots, fashion is a party outfits, winter outfit, fashion bloggerXL, XL sjaal, timberlands, timberland boots, jeans, skinny jeans, grote sjaal, zara sjaal, grijze sjaal, warme sjaal, noosa-amsterdam, sneeuw 2014, sneeuw winter 2014, sneeuw in arnhem, blauwe trui, timberland nubuck boots, fashion is a party outfits, winter outfit, fashion blogger

Ik ben dól op XL sjaals die tevens als deken kunnen fungeren. Ik draag ze echter bitter weinig, omdat ik ze optisch en praktisch vaak gewoon niet zo ‘vind werken’. Ze bedekken je halve outfit, zitten aan het einde van de dag onder make-up, glijden van je schouder en sleuren over de grond, helpen je zorgvuldig gestylede haar door de war en meer van dat soort dingen. Maar óh, wat zijn ze lekker warm en knus en winters.

De sneeuw is nu zelfs in Arnhem verdwenen hoor (mocht je het je afvragen en dat doe je, gok ik), maar deze foto’s maakte ik vorige week.

Ik draag:

ZARA blauwe trui (hier kun je een look alike vinden)
Vero Moda donkergrijze skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Timberland via Soraya’s schoenen (kun je hier vinden)
ZARA grijze gemêleerde XL sjaal
NOOSA-Amsterdam leren armband


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties