logo
26 January 2015

Zipped coat

Gepost in fashion

zipped coat, fashion is a party, fashion blogger, pink coat, light blue coat, roze jas, lichtblauwe jas, zomerjas, nelly, notion 1.3, mode lente 2015, modetrends lente zomer 2015

Als het op de webshops aankomt is het nu al lente. De spaghettibandjes en flipflops (met een vachtje, dat dan nog wel) staan alweer te trappelen om gekocht te worden.

Mentaal ben ik nog helemáál niet zover (ik bedoel: dit weekend sneeuwde het nog), maar ik wil best een mentale uitzondering maken voor deze zipped coat. Hij is helemaal niet zo bijzonder eigenlijk, maar de snoepkleurtjes trekken me aan. Blijkbaar ben ik de zoete tintjes nog niet zat.

Voor welke kleur zou jij gaan: roze of blauw?

Je shopt ze hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties