logo
27 February 2015

All beige

Gepost in mijn outfits

all beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coat

Vandaag is Bas jarig en dit jaar ga ik ‘m voor het eerst verrassen met “iets leuks doen”. Ik vind het zelf altijd leuker om een een ‘kadootje’ (als in iets tastbaars) uit te zoeken, maar ik realiseerde me dit jaar dat Bas het volgens mij veel leuker vindt om iets te gaan doen. Ik vind het best wel spannend, omdat Bas midden in zijn verhuizing zit en dus zijn tijd goed kan gebruiken. Ik heb daarom ook wel even getwijfeld of ik ‘m wel een dag zou “ontnemen”, maar uiteindelijk toch besloten het wel te doen. Het is tenslotte niet zomaar een dag, maar zijn verjaardag.

Zo, en dan nu over naar de outfit! Weet je nog dat ik vorige week schreef over mijn Cirq armband? Ik vind ‘m perfect passen bij deze (almost) all beige outfit. De armband is qua stijl meer boho dan klassiek en dat breekt de vrij nette en klassieke outfit wat, zonder dat het sieraad erg uit de toon van de outfit valt vind ik. Ik kan me niet herinneren dat ik eerder all beige droeg, maar ik vind het verrassend mooi. Niet zo speels, maar wel mooi ;-).

Het gebeurt niet vaak, maar tijdens deze shoot had ik elk mogelijk weertype: zowel de zon, bewolking, regen, hagel en sneeuw kwamen voorbij in – wat zal het zijn? – zo’n twintig minuten.

& Other Stories beige knitted trui (hier kun je een look alike vinden)
ZARA beige kokerrok (hier kun je een look alike vinden)
H&M Conscious Collection beige overknee laarzen (hier kun je look alikes vinden)
Notion 1.3 donkerblauwe fuzzy jas (hier kun je een look alike vinden)
Cirq armband via Ciraad.nl (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties